zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 mám problém, dnes když jsem měnil paměťovky pak mi ta druhá už nešla zacvaknout.:cry: nevite někdo co s tim (nějaký mechanik kolem náchoda) nemužu bez paměťovky hrát žádné hry :cry::cry::cry: prosím pomozte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 jak se to projevuje ? nevejde se tam? prekazi tam tomu neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 no, zkus porovnat jejich tvar, nebo si jí tam asi dal obráceně, nevim, podívej se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Typan CZ : nejsem úplnej blbec abych tam cpal jinou kartu a ještě k tomu obráceně a kartu jsem několikrát používal a majitel přede mnou taky 407sw : vejde se tam ale nazacvakne se tam, jako kdyby neměla za co se zacvaknout. přitom, když jsem hrál tak tam držela, pak jsem ji vyndal a už se nechtěla zacvaknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 ok, srry, ale me proste nic jinyho nenapada.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 skus tam tu kartu nacpat co nejvíc , třeba se t seklo někde u konce ... jesi se o ni bojíš tak třeba jen adapter.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 spíš se bojim že se zničí ten slot a už mi to třeba ani nenačte kartu (takhle to mam zalepený lepenkou, aby mi ta karta nevyskakovala) já si myslim jestli se mi v tom něco uvnitř nezlomilo to co tu kartu drží. fakn nwm, nevyznám se v tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 jake mas psp (slim/fat/3000) ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 ja mam psp fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Spis se ulomil ten zoubecek co drzi kartu na tom miste. (stava se to napr castu u MP3 prehravacu kdyz ti to prestane hrat na jedno sluchatko a kdyz to primacknes tak slysis i na to druhe) EDIT : Koukam ze mas FAT, takze zaruka asi uz neni. Nahradni slot sezenes za par babek. Slozitejsi to pak bude s montazi. Na youtube toho bude hodne. Pokud ses zrucnej tak to das... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 právě že já nejsem moc zručný, já se dost bojím to rozmontovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 tak nahradni slot na kartu je dohromady s wifi modulem... a delat to samotnemu ti nedoporucuju, protoze je to pod deskou a desky na psp FAT se velmy rady kazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 takže pro mě to znamená koupit hodně lepenky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zajda1995
mám problém, dnes když jsem měnil paměťovky pak mi ta druhá už nešla zacvaknout.:cry: nevite někdo co s tim (nějaký mechanik kolem náchoda) nemužu bez paměťovky hrát žádné hry :cry::cry::cry: prosím pomozte mi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts