zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 mám problém, dnes když jsem měnil paměťovky pak mi ta druhá už nešla zacvaknout.:cry: nevite někdo co s tim (nějaký mechanik kolem náchoda) nemužu bez paměťovky hrát žádné hry :cry::cry::cry: prosím pomozte mi
0 407sw Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 jak se to projevuje ? nevejde se tam? prekazi tam tomu neco?
0 Typan Cz Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 no, zkus porovnat jejich tvar, nebo si jí tam asi dal obráceně, nevim, podívej se na to
0 zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 Typan CZ : nejsem úplnej blbec abych tam cpal jinou kartu a ještě k tomu obráceně a kartu jsem několikrát používal a majitel přede mnou taky 407sw : vejde se tam ale nazacvakne se tam, jako kdyby neměla za co se zacvaknout. přitom, když jsem hrál tak tam držela, pak jsem ji vyndal a už se nechtěla zacvaknout
0 Typan Cz Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 ok, srry, ale me proste nic jinyho nenapada....
0 LoCo99 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 skus tam tu kartu nacpat co nejvíc , třeba se t seklo někde u konce ... jesi se o ni bojíš tak třeba jen adapter..
0 zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 spíš se bojim že se zničí ten slot a už mi to třeba ani nenačte kartu (takhle to mam zalepený lepenkou, aby mi ta karta nevyskakovala) já si myslim jestli se mi v tom něco uvnitř nezlomilo to co tu kartu drží. fakn nwm, nevyznám se v tom
0 Sim3to Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 Spis se ulomil ten zoubecek co drzi kartu na tom miste. (stava se to napr castu u MP3 prehravacu kdyz ti to prestane hrat na jedno sluchatko a kdyz to primacknes tak slysis i na to druhe) EDIT : Koukam ze mas FAT, takze zaruka asi uz neni. Nahradni slot sezenes za par babek. Slozitejsi to pak bude s montazi. Na youtube toho bude hodne. Pokud ses zrucnej tak to das...
0 zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 právě že já nejsem moc zručný, já se dost bojím to rozmontovat
0 ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 tak nahradni slot na kartu je dohromady s wifi modulem... a delat to samotnemu ti nedoporucuju, protoze je to pod deskou a desky na psp FAT se velmy rady kazi
0 zajda1995 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 takže pro mě to znamená koupit hodně lepenky :)
Otázka
zajda1995
mám problém, dnes když jsem měnil paměťovky pak mi ta druhá už nešla zacvaknout.:cry: nevite někdo co s tim (nějaký mechanik kolem náchoda) nemužu bez paměťovky hrát žádné hry :cry::cry::cry: prosím pomozte mi
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts