kuba741 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 TENTO TOPIC JE TU KVULI TOMU ABYCHOM NEZAKLADALI ZBYTECNE TOPICi.:arrow:ptejte se povidejte a kcejte o ps2ce :arrow:jak uz bylo uvedeno vyse je to kvuli tomu aby se v teto sekci nespamovalo,je to vlastne to same jako projekt podej ruku blbovi od danteho,ktery je v xkove sekci;) :arrow:timto prosim mody aby toto nastavili jako dulezite:!:;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JacenNect Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Ahoj. jsem tu novej tak me nekamenujte jestli mam spatne neco ohledne PS2 protoze o PS2 toho moc nevim. Potřeboval bych poradit jak sprovoznim hrani online hry star wars battlefront 2(nebo jine). Ze pry je pro to potreba PS2 startup disk...ten nemam a cekat 2 mesice nez od sony prijde se mi moc nechce. Ze pry to jde s jakoukoliv online hrou, da se multak, pridat pripojeni k netu a ta hra nam spusti pruvodce a dal uz jen neco typu "klik, klik,klik" JENZE, na jednom zahranicnim foru jsem naaaahodickou nasel ze se hra sice zprovozni online, ale dyz neni registrovana konzole u sony, nezahraju si ji online s hracema, nenaloguju se proste. jak to je a muzete mi pomoct? Díky a sry jestli je to napsany nejak zmatene :roll::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Rytmus Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Musiš mít Network Acces Disc (Sony je už neposílá :D) a Online podpora je mylím už u většiny her zrušená (Což je škoda :( ) A musíš mít myslím nějaký klíč ( kod) na papíru , který obsahovalo nové balení PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Call of duty 3 server bezi furt (hral sem vcera :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Zdravím potřebuji pomoct, PS2 mi začlo dělat problém že když tam dám Swapa laser začne cekat a jak kdyby se zasekával a nerozjede to udělá i ostatních origošek. Když tam dám pálené tak hned pozná že to je pálené a když dvd ( i pálené ) tak je přečte a spustí. Nevíte kde by mohla bejt chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.