kuba741 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 TENTO TOPIC JE TU KVULI TOMU ABYCHOM NEZAKLADALI ZBYTECNE TOPICi.:arrow:ptejte se povidejte a kcejte o ps2ce :arrow:jak uz bylo uvedeno vyse je to kvuli tomu aby se v teto sekci nespamovalo,je to vlastne to same jako projekt podej ruku blbovi od danteho,ktery je v xkove sekci;) :arrow:timto prosim mody aby toto nastavili jako dulezite:!:;) Citovat
JacenNect Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2009 Ahoj. jsem tu novej tak me nekamenujte jestli mam spatne neco ohledne PS2 protoze o PS2 toho moc nevim. Potřeboval bych poradit jak sprovoznim hrani online hry star wars battlefront 2(nebo jine). Ze pry je pro to potreba PS2 startup disk...ten nemam a cekat 2 mesice nez od sony prijde se mi moc nechce. Ze pry to jde s jakoukoliv online hrou, da se multak, pridat pripojeni k netu a ta hra nam spusti pruvodce a dal uz jen neco typu "klik, klik,klik" JENZE, na jednom zahranicnim foru jsem naaaahodickou nasel ze se hra sice zprovozni online, ale dyz neni registrovana konzole u sony, nezahraju si ji online s hracema, nenaloguju se proste. jak to je a muzete mi pomoct? Díky a sry jestli je to napsany nejak zmatene :roll::D Citovat
Guest Rytmus Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2009 Musiš mít Network Acces Disc (Sony je už neposílá :D) a Online podpora je mylím už u většiny her zrušená (Což je škoda :( ) A musíš mít myslím nějaký klíč ( kod) na papíru , který obsahovalo nové balení PS2 Citovat
benassyGT Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2009 Call of duty 3 server bezi furt (hral sem vcera :D) Citovat
Tankis Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2009 Zdravím potřebuji pomoct, PS2 mi začlo dělat problém že když tam dám Swapa laser začne cekat a jak kdyby se zasekával a nerozjede to udělá i ostatních origošek. Když tam dám pálené tak hned pozná že to je pálené a když dvd ( i pálené ) tak je přečte a spustí. Nevíte kde by mohla bejt chyba? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.