shadow.wizard Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Tak vcera nam vysla dalsia plosinovka na PSP ktora pratri k tym znamejsim... a to TMNT alebo Teenage Mutant Ninja Turtles (Ninja korytnacky/zelvy)... Moje prve dojmy su rozpoloplne... po 3 misiach mate vyznacene body kam mate skakat... nemozte s jednym so 4 hrdinou zatial svojvolne pohybovat... skacete s /\ dopredu s O dolava a s [] doprava... pri bojoch sa bijete s [] (aspon sa mi zda) po prekonani nejakej urovne dosiahnete nejaku novu vlastnost... ked dokoncite urcitu uroven na 100% tak dostanente nejaky bonus (Artwork a podobne)... No hra je na celkom dobrej urovni... grafika je pozeratelna a kresnene videa su tiez pekne... hre by som dal 6,8/10... P.S. Nejake moje screeny najedte tu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 dobra hra nema nekdo linky jen ne na rapid ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 dobra hra nema nekdo linky jen ne na rapid??? koukni do topicu s hrama na březen,někam sem to tam dával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Hra docela újde těď jsem dodělal druhou misi. Tady máš ke stažení z TL http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=9386&highlight= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Podle me je to pekna blbost. Nejlepsi zelvy co jsem hral sou na NES TMNT: Manhatan project. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 to je tvuj nazor....me se to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 panebože co to provedli,pc demo mě tak navnadilo a oni z toho na psp udělali uplně jinou ptákovinu,900mb z mýho limitu víte kde,to jako želvy miluju ale tahle hre mi přijde o ničem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 o nicem? neva stejne je zkusim ja na nich vyrustal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 o nicem? neva stejne je zkusim ja na nich vyrustalšak to já taky,ale tahle hra je prostě hlabvně o tom že máčkáš trojuhelník,čtvereček nebo kolečko tam kam má skočit,občas se pohybuješ analogem,občas podržíš křížek,při bojování sem docela rád když se trefim do nepřítele,nepochopim proč to nemůže bejt jak verze na pc a stejně jako na pc v enginu prince of persia,a to sem se na to tak těšil,hold si to stáhnu asi na ps2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Hm neva tak jak to stahnu tak to max smaznu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Hm neva tak jak to stahnu tak to max smaznujo jasně,třeba tebe to bavit bude že jo,já tomu taky dám ještě šanci když už sem to stahoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 pockat a co je tam tak spatneho to jsou tam nejake sekvence kdy bezi hra sama a ty jen mackas tlacitka na skakani nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 pockat a co je tam tak spatneho to jsou tam nejake sekvence kdy bezi hra sama a ty jen mackas tlacitka na skakani nebo co?ne,velká většina hry je že mačkáš ve správnou dobu jedno z tří tlačítek na skok,pak na některejch místech chvíli běháš analogem a občas přijde nějaký bojování v takovejch arenách,a někdy i nějakej boss(primitivní na porazení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Neva zkusim to a kdyz to bude stat za prd tak to s brekem smaznu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts