Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vista vs. xp

rysinho8

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

používam XP a sem snima max spokojenej ...(stabilyta, výkon a na praci bohate stačej) oproti vistam .... ale jestli nehrajes a nepotřebujes efekty dx 10 ktere xp nepodporuje tak bych volil Xp jestli hrajes a mas dostatecne vykonej stroj a grafiku s popdporou dx 10 asi bych sel do Vist

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • Moderators

Ja momentalne jedu na novem Win 7 RC a je super oproti viste .

Nepotreboval jsem ani na notasu instalovat zadne drivery a vse bezi jak ma :)

Nevyhoda ze je v anglictine a taky neni to finalni verze takze neco nemusi fungovat (zatim jsem se s nicim nesetkal)

Suprove vyladenej , ani tolik nezatezuje procesor jako vista .

Mel sem predtim XP , ale ty jsem opustil z duvodu ze mi na nich blbl zvuk .

Visty sem zavrhl proto , ze mi nejak haprovali s quick launch butonama .

Obrazovka chvili blikala kdyz jsem notebook nakopl a nebo ho jen otevrel kdyz byl zaplej .

Navic mi u vist pomerne dost topil , proste nevyladeny system dle meho nazoru a na notebook se opravdu nehodi....

Na stolnim PC se vista hodi , pokud mas nejake vykonejsi kvuli DX 10 , ale jinak na praci asi nej XP.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak ja jsem zkousel XP+Vista+Windows 7.

Takze na notesu jedu na XPckach protoze neni moc naslaplej a na Visty nestaci.Na stolnim mam jak XP,tak i Visty mam dostatek vykonu a neni problem ani s jednim.

Windows 7 jsem zkousel take na stolnim a s tim jsem nebyl vubec spokojen.

Ale jednoznacne doporucuji kazdemu,vse zkusit a pak si kazdy muze vybrat co komu vyhovuje.Kazdy clovek ma jine naroky a pozadavky,a tak kazdemu muze vyhovovat neco jineho.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pro D@W3

Jestli jsou pro tebe Visty sra...,a nevyznal si se v nich ,tak ani na Windows7 neprechazej.

Co se tice rychlosti ,tak Windows 7 jsou urcite rychlejsi,to kazdopadne.

Ale pises,ze ve Vistach jsi mel bordal a vubec si se v nich nevyznal,tak to dopadnes stejne i ve Windows 7. Schematicky a graficky jsou stejne jako Visty !

Odkaz ke komentáři

• 0

V soucasnosti bych to vydel takto:

1.misto XP

2.misto Windows 7

3.misto Vista

Myslim,ze vetsina bude souhlasit.

U me Windows 7 pohoreli jen proto,ze jsem na nejake komponenty v mem PC nesehnal drivery a bez nich mi neslo co bylo pro chod meho PC dulezite.

Ale co se samotnych Windows tyka , tak to vidim v tomto poradi.

Uvidime co ukazou Windows 7 ve finalni podobe.

Odkaz ke komentáři

• 0

kvasimodo: nechapu proč srovnáváš doposud bety a RC verze Windows 7 s plnými verzemi xp,vistami máš jasné že bude sedmička zaostávat nebot ještě není plně dodělaná..

a pokud sedmička nemá nějaký driver tak stačilo stáhnou driver na vistu a jede v poho..

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

a pokud sedmička nemá nějaký driver tak stačilo stáhnou driver na vistu a jede v poho..

Přesně tak. Většína driveru pro Vistu jede i pod Win 7. Z tohoto jsem měl strach, ale po vyzkoušení jsem ještě nenarazil co by mi nešlo.

Od teď jedu jenom pod Win 7 a od toby co jí mám (i když jenom RC verzi), tak bych Visty už nikdy nenainstaloval. Win 7 jsou rychlejší, zapnutí/vypnutí je okamžite, kdež to u Vist čekám, než něco PC udělá. Visty jsou líný a pomalý.

Windows 7 - Vše mi jede - naprostá spokojenost :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu