rysinho8 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 hoj chtel sem se zeptat jake jsou rozdily mezi vistou a xp a hlavne rychlost visty piste svoje nazory a zkusenosti diky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 používam XP a sem snima max spokojenej ...(stabilyta, výkon a na praci bohate stačej) oproti vistam .... ale jestli nehrajes a nepotřebujes efekty dx 10 ktere xp nepodporuje tak bych volil Xp jestli hrajes a mas dostatecne vykonej stroj a grafiku s popdporou dx 10 asi bych sel do Vist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Ja momentalne jedu na novem Win 7 RC a je super oproti viste . Nepotreboval jsem ani na notasu instalovat zadne drivery a vse bezi jak ma :) Nevyhoda ze je v anglictine a taky neni to finalni verze takze neco nemusi fungovat (zatim jsem se s nicim nesetkal) Suprove vyladenej , ani tolik nezatezuje procesor jako vista . Mel sem predtim XP , ale ty jsem opustil z duvodu ze mi na nich blbl zvuk . Visty sem zavrhl proto , ze mi nejak haprovali s quick launch butonama . Obrazovka chvili blikala kdyz jsem notebook nakopl a nebo ho jen otevrel kdyz byl zaplej . Navic mi u vist pomerne dost topil , proste nevyladeny system dle meho nazoru a na notebook se opravdu nehodi.... Na stolnim PC se vista hodi , pokud mas nejake vykonejsi kvuli DX 10 , ale jinak na praci asi nej XP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Defis Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Já používám vista a jsem nad míru spokojený. A pls LOCK za Flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Vista je na hovn* xp je nej.:)Ale je to můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Tak ja jsem zkousel XP+Vista+Windows 7. Takze na notesu jedu na XPckach protoze neni moc naslaplej a na Visty nestaci.Na stolnim mam jak XP,tak i Visty mam dostatek vykonu a neni problem ani s jednim. Windows 7 jsem zkousel take na stolnim a s tim jsem nebyl vubec spokojen. Ale jednoznacne doporucuji kazdemu,vse zkusit a pak si kazdy muze vybrat co komu vyhovuje.Kazdy clovek ma jine naroky a pozadavky,a tak kazdemu muze vyhovovat neco jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 podle me jsou XPcka porad docela dobry ale budu prechazet pak az bude plna a v cestine na Windows 7 ptez kazdej je chvali sou lehci a lepsi vypadaj a podle me sou visty pekny sracky uz sem je mel vubec sem se nemohl vyznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Vista hrozna brzda oproti Windows XP. Win 7 a XP, tam uz je to diskutabilni.. Na starem PC je jeste rychlejsi XP, na novejsich ale jednoznacne Win 7 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 pokud mas dostatecne rychlej stroj tak jdi do visty je s SP1 uz bez chyb ovsem rychllost mno furt nic moc oproti rumu XP jsou rychlejsi, ale mnohem mene zabezpecene a mene konfortni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ste78 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Používám visty.. doporučuji XP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Pro D@W3 Jestli jsou pro tebe Visty sra...,a nevyznal si se v nich ,tak ani na Windows7 neprechazej. Co se tice rychlosti ,tak Windows 7 jsou urcite rychlejsi,to kazdopadne. Ale pises,ze ve Vistach jsi mel bordal a vubec si se v nich nevyznal,tak to dopadnes stejne i ve Windows 7. Schematicky a graficky jsou stejne jako Visty ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapo1468622753 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 udelejte hlasovani...... ja mam xp a sem nad miru spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 jj hlasovani udelejte to je dobrej napad a ja sem pro xp vista je eee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 V soucasnosti bych to vydel takto: 1.misto XP 2.misto Windows 7 3.misto Vista Myslim,ze vetsina bude souhlasit. U me Windows 7 pohoreli jen proto,ze jsem na nejake komponenty v mem PC nesehnal drivery a bez nich mi neslo co bylo pro chod meho PC dulezite. Ale co se samotnych Windows tyka , tak to vidim v tomto poradi. Uvidime co ukazou Windows 7 ve finalni podobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nefospe Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 :)Přesně tak..hodně se toho může ještě vyladit..(i zkazit:!:)..Hned jak bude finalni verze tak si ji koupim..už je potřeba něco novýho..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 kvasimodo: nechapu proč srovnáváš doposud bety a RC verze Windows 7 s plnými verzemi xp,vistami máš jasné že bude sedmička zaostávat nebot ještě není plně dodělaná.. a pokud sedmička nemá nějaký driver tak stačilo stáhnou driver na vistu a jede v poho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 a pokud sedmička nemá nějaký driver tak stačilo stáhnou driver na vistu a jede v poho.. Přesně tak. Většína driveru pro Vistu jede i pod Win 7. Z tohoto jsem měl strach, ale po vyzkoušení jsem ještě nenarazil co by mi nešlo. Od teď jedu jenom pod Win 7 a od toby co jí mám (i když jenom RC verzi), tak bych Visty už nikdy nenainstaloval. Win 7 jsou rychlejší, zapnutí/vypnutí je okamžite, kdež to u Vist čekám, než něco PC udělá. Visty jsou líný a pomalý. Windows 7 - Vše mi jede - naprostá spokojenost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Em3R:Srovnavam to proto,protoze Windows 7 full jeste nemame,nebo snad ano ?! Jen jsem chtel udelat zebricek,jak na tom Windows v soucasnosti jsou. A myslis,ze jsem tak natvrdlej,ze jsem ovladace XP nebo Vista nezkousel ?! Tak to te zklamu,zkousel a ani jedny mi nesli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rysinho8
hoj chtel sem se zeptat jake jsou rozdily mezi vistou a xp a hlavne rychlost visty piste svoje nazory a zkusenosti diky ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts