Defis Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Ahoj, chci se zeptat, máte taky domácí mazlíčky ? Já ano, psa, kocoura a míval jsem křečky. A co vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Mame kocku Micinku:D.Je hrozne rozmazlena:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 já mám vši, blechy, šváby a krysy...všecky mám hrozně rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 já mám vši, blechy, šváby a krysy...všecky mám hrozně rád Jojo ani se nedivím ...... juj teď tu taky proběhla jedna myš.... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Mam dva psi, Remix a Quirinus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 mno já jednoho psa a 2. křečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 mám 1/2 psa v mrážaku ne ted vážně mám psa (živýho.. pegy) a křečka (pamela - kamoši vymysleli tak sem ji to nechal xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 po vikendu mivam opici.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 3 želvy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Já mám slona, žirafu, somálský děti, debílky typu NexusOlive dovezený z debílkova a to je asi všechno, krmim to psíma exkrementama, spí to na střeše a kadí to do nebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 achjo... mám 3 psy (ferda, (xD) , hugo , kryštof) , měl sme 1h křečka - vycvičil sem ho , uměl fakt dobrý kousky :D ... a měl sem psa (baset - eda) a s tim se dál hrát fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 pes (oxana) papousek :lol: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Já mám prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Pár pískomilů jsem měl, dokud je nesežrala kočka:dozey: Fakt topic..x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 mel sem veverku ktera se nedala vochocit :( tak sem ji snedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 skrecok (Tapko) ma rok aj pol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 mam doma potažmo na zahradě psa fenu jmenuje se Bela a je ji asi 8.let mneli sme i kźakrsleho kralika ale ten asi před tydnem chcípl stejne byl segry no co....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 tů hemstr :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 psa ...betina xD je to kokr a hrozná mrdka rozkousala mi celou serii zberatelskejch figurek batmana ani nechci vedet cenu vsech dohromday xD jinak bych si z ní udělal štěkanou :blink: btw. kamošovi piskomilove se prez noc navzajemsezrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Ou mi jsem měly taky BASETA ale jako štěně si přeju BIGLA ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 bígl je pěknej , ale hroznej mamlas ... všechno ničí . ty jezevčíci teda zase hrabou díry ... máme 1ho starýho hnědýho, a 2 mladý ty maj rok ... nebo dva :-? :D ... já bych rači velkýho psa asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 kdyz sem takovej topic zalozil ja tak to bylo spatny a hend to nekdo lockl ale tady to spatny neni to je divny ale jinak mame 3 fenky zlatych retrivru(cora,ciruška,finlandia) ale jinak se menujou jinak tohle maj v papirech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrykalina Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 já mam prdíciho hada,novýho koně s ploutvema,zlutýho lachtana a jinak sebe xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 mam psa,kocky,rybicky a sestra ma zakrsliho kralika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.