Fonziii Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 ahoj,delal sem si zalohu memory sticku pac sem potreboval reinflashnout stejnej CFW pac se mi sekali schemata,ted psp bezi jak ma ale kdyz zapnu hru a dam LOAD save data tak mi to napise data is corupted failed. nevite co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 nemel si zalohu flashe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 nektere savy se kopirovat nedaji. mozna je to zrovna tvuj pripad - zkus si vytrojit novy save ve hre, a pak do te slozky co se na karte s tim novym save vytvori, nakopiruj same puvodni. treba ti to pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 proto sem se ptal na zalohu flashe.. protoze pri obnoveni by to zase slo.. ale jak videt ste debilni... ne aby nekdo pomohl driv.. ubohost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fonziii
ahoj,delal sem si zalohu memory sticku pac sem potreboval reinflashnout stejnej CFW pac se mi sekali schemata,ted psp bezi jak ma ale kdyz zapnu hru a dam LOAD save data tak mi to napise data is corupted failed. nevite co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts