CzeRaven Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Dáte dneská někdo GTA IV po netu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Dyžtak se přidám, ale pokud bude Striker a spol hrát GoW2 hraju sněma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Jestli se mi podaří připojit se na xlive na dýl jak 20 vteřin tak bych taky hrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 A od kolika to dáme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 A od kolika to dáme? Panové vidim to dneska od 13 hodin Nick CZeRaven přidej te si mě a zahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 kdybychom to dali od 12.00 (nebo dřív) tak můžu hrát hodinu, takhle ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 kdybychom to dali od 12.00 (nebo dřív) tak můžu hrát hodinu, takhle ne... Tak já klidně mužu už ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 m tak se to nějak na chatboxu zvrtlo a jdem hrát Halo 3 :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.