iMan Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 hledam nekoho z ostravy kdo mi odblokuje iphone 1. generace fw 2.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimeCOOLer Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 skus tu - podla toho som si ja robil - http://iph0ne.sk/iph0ne.sk/navodPC.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMan Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 to je jen na iphone 3g ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 To je jedno .. stáhni co ti píšou, akorát si FW najdi né pro 3G, ale normální. poznáš podle toho že v méně nemá "3G" .. a udělej to samý, akorát kde vybíráš v programech 3G vyber normální iPhone... neboj se toho, nedá se to zničit tak, že bys to nerozběhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMan Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 ja mam takovej divnej problem, iphone mi v itunes hlasi ze sim karta neni platna a v iphone to vypada takhle: ale pritom prijimam sms od vodafone a telefonaty: mám fw 2.2.1 iphone 1.gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 prostě pust Pwntool, a dělej co je na něm napsaný ... máš tam napsaný jestli to má bejt připojeno, jestli má být v DFU módu, jak ho tam dostat, jak dlouho držet jaký tlačítko.... prostě delěj vše podle toho programu, nevím co s tím všichni děláte, jeďtě podle instrukcí a nehledejte v tom složitosti.... a když už vám při flashi vypnou proud, a vám se něco pokazí, tak to zkusíte znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMan Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 nj ale pri prehravani fw mi to napise v itunes error 1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Projdi si tenhle web - http://www.iphone.cables.cz/ - je to nejlepší forum o iPhonech v ČR, to co hledáš tam na 100% najdeš... Jinak konkrétně postup na jailbreak a odblokování je myslím v tomto návodě - http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=96&t=11943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMan Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 na tom foru sem se ptal a ze nevi ze se mam podivat nekam jinam pres google..... a qickpwn je do fw 2.2 ja mam 2.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 To je hloupost - já mám iPhone 3G s firmwarem 2.2.1 a mám ho jailbrejknutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMan Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 ptal sem se na ten error 1600 a napsali ze zadny konkretni navod na tohle neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 napis do googlu presne tu hlasku s tim errorem .. presne slovo od slova jak je to tam napsany, a googli to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.