Veslik Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Ahoj, nejdou mi prehravat videa na PS3 treba na stream.cz. Ale na youtube mi jdou. Nevite co stim? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veslik Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Nikdo neví co stím? Vám to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhythm Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Nikdo neví co stím? Vám to jde? mě to jede... skus přes nějakej program... nwm jestli na PS3 je.. jako myslim jako je na PSP PSPtube a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Na PS3 žádný takový program nejde;). Být tebou, tak bych zkusil vypnout ten "firewall" u ps3. Pak bych si promazal, cache, cookies. A kdyby to ani teď nešlo, tak nevím:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veslik Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 A jak vypnu ten "firewall" ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 No je to nějaký ten Micro Trend nebo jak se to jmenuje. Najedeš si na internet browser, dáš trojúhelník a v té nabídce je to někde dole. Disable Trend Micro nebo něco na ten způsob;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exoduser Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Hele ja myslim ze je to normalni...me taky nejde prehrat vsechno...hold v tomhle je PC best...prohlizec je v PS3 jen takovou tresnickou navic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Veslik
Ahoj, nejdou mi prehravat videa na PS3 treba na stream.cz. Ale na youtube mi jdou. Nevite co stim? Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.