Slleeper Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Lidi.. slyšel jsem že prý Evropská Unie má zahájit takový program.. kdo stahuje hodně.. toho odpojí od netu.. nevim jestly je to pravda.. já si myslim že je to píčovina... neslyšeli jste o tom? :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Ne, kdo stahuje hodne, ale kdo stahuje warez. Zatim to jeste funkcni neni, ale snad to uz schvaluji/schvalili. U nas se snad tvori nejaka vyjimka (ktera ale snad neni dostatecna nebo co). Nechame se prekvapit, kazdopadne warez se odstranit nepovede nikdy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 v TN bylo že čr je nejvice uživatelu uživajicích warez.. a ja jse tomu dívím.. :roll: jinak prej to má něco společného s porušování osobní svobody sem slyšel tak z toho zákona asi nic nebude jinak ve franci mohli mít zákon 3x a dost.. :D 3x tě načapají že stahuješ/upuješ warez a jdeš do basy resp. pokuta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 co jsem slyšel naposled tak to neprošlo v EU... důvod: v nějakém zákoně je, že člověk má právo na informace.....a tímto by nás připravili o naše právo....tak to neprošlo, ale bůhví co a jak bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Jak uz rikal anonym. Warez tu bude vzdycky :D Zavisi to jen kolik to bude zakazany :D Ale cim vic zakazanejsi, tim to bude drazsi... Kazdopadne ja se toho nebojim... Kdyz uz i windows bude davat updaty uzivatelum co si stahli nekde winy (nekde jsem to na nejakem portalu cetl nevim kde :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 http://www.lupa.cz/clanky/stalo-se-ceske-predsednictvi-zprostredkovalo/ http://www.novinky.cz/internet-a-pc/167739-nelegalne-stahujici-uzivatele-v-eu-mohou-byt-odpojeni-od-internetu.html http://technet.idnes.cz/eu-se-postavila-proti-odpojovani-nelegalnich-stahovacu-od-internetu-1jk-/sw_internet.asp?c=A080411_135515_sw_internet_vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slleeper Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Od kdy by to mělo začít fungovat? jestly to bude fungovat :ziped: Nikdy sem nic nestáhnul kromě l2jky a CS:S a teď sem se do s stahování zrovna zabral.. :? stahuju H.A.W.X a plánuju estě pes09 a eště jednu hru.. už nevim jméno.. :?:cry::ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Od kdy by to mělo začít fungovat? jestly to bude fungovat :ziped: Nikdy sem nic nestáhnul kromě l2jky a CS:S a teď sem se do s stahování zrovna zabral.. :? stahuju H.A.W.X a plánuju estě pes09 a eště jednu hru.. už nevim jméno.. :?:cry::ziped: to si ještě málý pulec.. neměl bych strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 to si ještě málý pulec.. neměl bych strach Nemyslel to nahodou ironicky? :dozey: A kdyby ne tak se fakt stid ale podle me si dela srandu.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 80GB měsíčne :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 já tahám měsičně kolem 300 GB :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 muzou mi s tim leda polibit prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 warez je a vždycky bude a navíc zakázaný ovoce chutná nejlíp.... kdybych si měl každej film kupovat tak bych musel bejt milionář nebo debil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slleeper Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 muzou mi s tim leda polibit prdel... Zastávám stejný názor! :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 začíná to tu být lehký spam, info od anonyma tu je.....až bude nějaký nový info tak to i otevřem...prozatím lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Slleeper
Lidi.. slyšel jsem že prý Evropská Unie má zahájit takový program.. kdo stahuje hodně.. toho odpojí od netu.. nevim jestly je to pravda..
já si myslim že je to píčovina...
neslyšeli jste o tom? :blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts