Kinder Master King Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Nemáte někdo zkušenosti s nethost na linuxu? Stáhnul jsem verzi ze stránek irshell, ale dál nevim co s tim, neni u toho žádný readme ani. Taky by mě zajímalo jestli to funguje přes router nebo jen přes wifi kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuklos Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Používám s routerem, ale předpokládám že funguje stejně i s wifi klíčem. Zkopíruj soubor nethostfs do adresáře, který budeš používat. Otevři terminál a spusť příkazem ./nethostfs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Díky moc, nedošlo mi že je to spustitelnej soubor. No já mam doma stejně všechno jak router, tak wifi kartu i klíč. Nečekal jsem že to bude jednodušší než ve windows. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kinder Master King
Nemáte někdo zkušenosti s nethost na linuxu? Stáhnul jsem verzi ze stránek irshell, ale dál nevim co s tim, neni u toho žádný readme ani. Taky by mě zajímalo jestli to funguje přes router nebo jen přes wifi kartu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.