eKo Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Zdravim, mam flashle psp na 5.02 GEN-A (full) vse funguje jak ma i pluginy a nektere aplikace jen se mi nechteji zobrazit iso hry prosim o radu co s tim dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 zaklad je se zeptat: do jake slozky iso hry davas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Naformátuj kartu a nahraj iso hry do složky ISO a seš si jistej, že máš full? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 *.iso hry musíš dát do složky ISO na kořenu karty...když sem si jí vytvořil, nešlo to...zkus naformátovat kartu, měla by se ti vytvořit sama... EDIT: pozdě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eKo Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 To vsechno mam mam to spravne dobre zkusim to naformatovat kartu a nahrat to tam znova kdyztak napisu...jj jsem si jistej mam full Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Lidi, me by jen zajimalo, z jakeho duvodu si davate takove neoverene srajdy, jako je GEN. Z jakeho duvodu nemuzete mit M33?? Pak tu brecite... Ne, tohle rozhodne neni prvni (ani posledni) pripad.Abych ale nebyl lehce OT - ja doporucuju hellcatuv recovery flasher, anebo proste flash pres pandoru na klasickej M33. jj tohle me dostava, kazdej machri s geneme ze je odlisnej od nas M33 chlapcu:) a pak ani nezapne hru ale hlavne ze tam ma GENa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Lidi, me by jen zajimalo, z jakeho duvodu si davate takove neoverene srajdy, jako je GEN. Z jakeho duvodu nemuzete mit M33?? Pak tu brecite... Ne, tohle rozhodne neni prvni (ani posledni) pripad.Abych ale nebyl lehce OT - ja doporucuju hellcatuv recovery flasher, anebo proste flash pres pandoru na klasickej M33. Souhlasim, všichni so tam daj GEN a pak se divejej, nehorší je, když si nainstalujou jenom LITE :lol: a ptaj se proč jim nefunguje ISO :D. A je jich desítky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eKo Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tak ted jsem zjistil, ze se mi nezobrazuje karta u her jen na save jinak se nezobrazi. jinak vsude jinde jo, fotky jdou atd ale nezobrazi se mi karta. Co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tak ted jsem zjistil, ze se mi nezobrazuje karta u her jen na save jinak se nezobrazi. jinak vsude jinde jo, fotky jdou atd ale nezobrazi se mi karta. Co s tim? naformátoval jsi jí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tak ted jsem zjistil, ze se mi nezobrazuje karta u her jen na save jinak se nezobrazi. jinak vsude jinde jo, fotky jdou atd ale nezobrazi se mi karta. Co s tim? kdyz najedes do games tak se ti zobrazi jen save data, polozka memory stick ne??? esli nezobrazi tak se psp chova jako neflashly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 kdyz najedes do games tak se ti zobrazi jen save data, polozka memory stick ne??? esli nezobrazi tak se psp chova jako neflashly Tak to je blbost, je save data utility a potom memory stick a to je u OFW i CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eKo Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Navic s genem nemachruju popravde jsem ani nevedel co to je tak jsem to chtel vyzkouset jsem lajk a moc se psp jeste nevyznam. Takze mi radite abych si tam dal M33? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 JJ M33 je nejkvalitnější, jak řikal anonym, udělej to s recovery flash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 a jeste jedna vec ... U 5.02 GEN-A je moznost instalovat image kde jdou homebraw ale nejdou ISA, vim ze jsi psdal ze si instaloval FULL, ale prece jenom, precvaknout se muze kazdy.. Ale urcite taky doporucuju nainstalovat M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eKo Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 jj diky moc za rady hodil jsem to na 5.00 M33-4 a jede to akorat jsem v recovery menu musel nastavit sonyNP9660... ale jeste mam dotaz kdyz vypnu psp a zapnu tak se zpusti ale je cerna obrazovka a na nic nereaguje kdyz vyndam baterku a znova ji zandam tak se samo zapne a problem se opakuje co s tim? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 ty mas Gen na 3000 ? EDIT: mas blbe precitelnej podpis =) este kdyz je nekdo pod vlivem PSP.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 baterku mas jako pandoru. vyndej ju ven, zapichni psp do nabijecky a zapni ho, az bdue zaple tak tam dej baterku a promoci aplikace HELLCAT na vytvareni pandoras baterky si baterku zmen zas na normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eKo
Zdravim, mam flashle psp na 5.02 GEN-A (full) vse funguje jak ma i pluginy a nektere aplikace jen se mi nechteji zobrazit iso hry prosim o radu co s tim dekuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts