kapi88 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 cau,nektery hry co mam mi pisou ze jsou jen na pal 60 a at si to nastavim v system,display..nic takoveho jako frekvence tam neni v menu televize jsem to take nenasel,ale mam tuhle tv http://www.alza.cz/22-lcd-tv-samsung-le22b541-cerna-black-d114631.htm tak si mylim ze by pal 60 nemel byt problem:) dekuji za radu...jste super :) vas zacinajici kolega :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 To se nastavuje v xboxu a ne v TV , ta si to sama prepne . Na te tvoji to pujde , lcd panely jedou standartne vetsinou na 60 hz ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi88 Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 jasně,ale jak to tam mam nastavit? promin jsem fakt lama box mam teprve třetí den,ale už ted na nej nedam dopustit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zaluthino Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 jasně,ale jak to tam mam nastavit? promin jsem fakt lama box mam teprve třetí den,ale už ted na nej nedam dopustit :) dej system settings-console settings-display-screen format-a tam mas na vyber bud 50/60 PAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi88 Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 no tak to je prave ten problem, mam tam hdtv settings,screen format a reference levels,ale jedinej screen format nejde oznacit,jako kdyby to bylo nedostupny nebo co.... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaliko Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Máš to přes komponent nebo přes HDMI kabel. Pokud přes komponent, tak u té koncovky, která se zapojuje do xka je přepínač, ten přepni a jdi do tohoto nastavení, které již zde máš popsané. To políčko by již mělo být funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi88 Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 nejvíc děkuju.odpojil jsem hdmi kabel a dal tam komponent nastavenej na tv a nastavil to pak jsem tam vratil dmi a porad to jede na 60 dekuju moc...tohle je nejlepsi forum vazne,clovek ma problem a behem pa minut se to uz resi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kapi88
cau,nektery hry co mam mi pisou ze jsou jen na pal 60 a at si to nastavim v system,display..nic takoveho jako frekvence tam neni v menu televize jsem to take nenasel,ale mam tuhle tv http://www.alza.cz/22-lcd-tv-samsung-le22b541-cerna-black-d114631.htm
tak si mylim ze by pal 60 nemel byt problem:)
dekuji za radu...jste super :) vas zacinajici kolega :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts