Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iTunes synchronizace

Belomin

Recommended Posts

Byl sem nucenej zformatovat pc.....pak sem si znova nainstaloval iTunes a ted kdyz pripojim iphone (3G 16gb,2.2.1 s JB) neukazuji se mi tam ty moje veci v iphonu.....a kdyz chci hodit mp3,film nebo aplikaci tak mi to pise ze jesi chci synchronizovat ze se mi tim ale secko smaze....a jelikos mam v ajfounu 10gb ruznych vecicek o ktery bych nerad prisel, tak si tam vlastne nemuzu hodit treba ty novy mp3.....nevi nekdo co s tim??

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl sem nucenej zformatovat pc.....pak sem si znova nainstaloval iTunes a ted kdyz pripojim iphone (3G 16gb,2.2.1 s JB) neukazuji se mi tam ty moje veci v iphonu.....a kdyz chci hodit mp3,film nebo aplikaci tak mi to pise ze jesi chci synchronizovat ze se mi tim ale secko smaze....a jelikos mam v ajfounu 10gb ruznych vecicek o ktery bych nerad prisel, tak si tam vlastne nemuzu hodit treba ty novy mp3.....nevi nekdo co s tim??

dik

Nainstaluj si v cydii miPatch, mělo by to potom bejt ok, ale nejsem si jistej iTouch mam jen chvilku

Odkaz ke komentáři

Taky by mě to zajímalo, kdyby se mi to někdy v budoucnu stalos PC...

a jak ti miPatch pomůže vrátit smazanou knihovnu v iTunes? vysvětli prosím :D

btw. já občas v iTunes dám File ► Library ► Export Library - uloží se soubor v xml, ale nevim jestli to je k nečemu dobrý, nezkoušel jsem to, jen sem to projistotu udělal kdyby něco,ale nevim...pak je ještě možnost Back up to disc, to jsem zatim taky nezkoušel, když bude mít někdo zkušenosti, rád se je dozvim :)

Odkaz ke komentáři

miPatch ti v tomhle nejak nepomuze.....a btw mam ho tam snad od zacatku.....mne napadlo prave si mobajl back upnout, pak ho komplet synchronizovat ze se mi sechno smazne a znovu tam sechno nahrat i s tema novejma vecma.....jenze mi prijde ze bych tak prisel o sejfy z her a navic instalovani tech 3gb aplikaci zabere tak 5 hodinek co si pamatuju....urcite musi bejt neco snazsiho.....ja sem si tak 50% tech aplikaci a her stach primo do ajfouna prez wifinu a fakt by se mne to nechtelo stahovat znova....

Odkaz ke komentáři

Taky by mě to zajímalo, kdyby se mi to někdy v budoucnu stalos PC...

a jak ti miPatch pomůže vrátit smazanou knihovnu v iTunes? vysvětli prosím :D

btw. já občas v iTunes dám File ► Library ► Export Library - uloží se soubor v xml, ale nevim jestli to je k nečemu dobrý, nezkoušel jsem to, jen sem to projistotu udělal kdyby něco,ale nevim...pak je ještě možnost Back up to disc, to jsem zatim taky nezkoušel, když bude mít někdo zkušenosti, rád se je dozvim :)

Dyt řikám, že mam iTouch jenom chvilku :D mam v tom bordel :roll:

Odkaz ke komentáři

nikdo nevi??:(

cau hele co ja vim tak mas smulu...prave kvuli blby synchronizaci se ti vsechno smaze...je proste na ho**** taky me to stve(takhle si na ipod nemuzes dat ani nic treba od kamose z pc)proste je to tak ze co mas v ipodu musis mit v pc...co smazes z pc a pak pripojis ipod tak se ti to smaze

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu