Belomin Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Byl sem nucenej zformatovat pc.....pak sem si znova nainstaloval iTunes a ted kdyz pripojim iphone (3G 16gb,2.2.1 s JB) neukazuji se mi tam ty moje veci v iphonu.....a kdyz chci hodit mp3,film nebo aplikaci tak mi to pise ze jesi chci synchronizovat ze se mi tim ale secko smaze....a jelikos mam v ajfounu 10gb ruznych vecicek o ktery bych nerad prisel, tak si tam vlastne nemuzu hodit treba ty novy mp3.....nevi nekdo co s tim?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Byl sem nucenej zformatovat pc.....pak sem si znova nainstaloval iTunes a ted kdyz pripojim iphone (3G 16gb,2.2.1 s JB) neukazuji se mi tam ty moje veci v iphonu.....a kdyz chci hodit mp3,film nebo aplikaci tak mi to pise ze jesi chci synchronizovat ze se mi tim ale secko smaze....a jelikos mam v ajfounu 10gb ruznych vecicek o ktery bych nerad prisel, tak si tam vlastne nemuzu hodit treba ty novy mp3.....nevi nekdo co s tim??dik Nainstaluj si v cydii miPatch, mělo by to potom bejt ok, ale nejsem si jistej iTouch mam jen chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Taky by mě to zajímalo, kdyby se mi to někdy v budoucnu stalos PC... a jak ti miPatch pomůže vrátit smazanou knihovnu v iTunes? vysvětli prosím :D btw. já občas v iTunes dám File ► Library ► Export Library - uloží se soubor v xml, ale nevim jestli to je k nečemu dobrý, nezkoušel jsem to, jen sem to projistotu udělal kdyby něco,ale nevim...pak je ještě možnost Back up to disc, to jsem zatim taky nezkoušel, když bude mít někdo zkušenosti, rád se je dozvim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 miPatch ti v tomhle nejak nepomuze.....a btw mam ho tam snad od zacatku.....mne napadlo prave si mobajl back upnout, pak ho komplet synchronizovat ze se mi sechno smazne a znovu tam sechno nahrat i s tema novejma vecma.....jenze mi prijde ze bych tak prisel o sejfy z her a navic instalovani tech 3gb aplikaci zabere tak 5 hodinek co si pamatuju....urcite musi bejt neco snazsiho.....ja sem si tak 50% tech aplikaci a her stach primo do ajfouna prez wifinu a fakt by se mne to nechtelo stahovat znova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Taky by mě to zajímalo, kdyby se mi to někdy v budoucnu stalos PC...a jak ti miPatch pomůže vrátit smazanou knihovnu v iTunes? vysvětli prosím :D btw. já občas v iTunes dám File ► Library ► Export Library - uloží se soubor v xml, ale nevim jestli to je k nečemu dobrý, nezkoušel jsem to, jen sem to projistotu udělal kdyby něco,ale nevim...pak je ještě možnost Back up to disc, to jsem zatim taky nezkoušel, když bude mít někdo zkušenosti, rád se je dozvim :) Dyt řikám, že mam iTouch jenom chvilku :D mam v tom bordel :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 nikdo nevi??:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 nikdo nevi??:( cau hele co ja vim tak mas smulu...prave kvuli blby synchronizaci se ti vsechno smaze...je proste na ho**** taky me to stve(takhle si na ipod nemuzes dat ani nic treba od kamose z pc)proste je to tak ze co mas v ipodu musis mit v pc...co smazes z pc a pak pripojis ipod tak se ti to smaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Politika apple... Nic nenadelas. Ale vyfoceny fotky a kontakty se mi nikdy zatim nesmazaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Belomin: Mám uplně ten stejnej problém .. a jelikož se mi nechce 100x přehrávat iPhone, tak jen poškám až přijde oficiálně FW 3.0, a s tim to přehraju, udělám kompletní restore atd... snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jo ale to neni spatnej napad....tyo ale stve mne to pac mam na kompu tak 200 mp3jek ktery bych si tam rad hodil ae nemuzu....mozna jeste vyskousim ten backup, synchronizaci a nahrat znova....mi to zabere celej den... :ziped::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ved si tie veci nahraj do compu, pridaj do library a zosynchronizuj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.