Filc@ Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Nevíte jak normální text třeba z wordu předělat tak, abych si ho mohl přečíst na SE k770i? Díky moc za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Existují java aplikace (bohužel teď si přesně nevybavím název), tuším, že se to jmenuje Pocket Word, nebo Pocket Excel a to umí číst jak soubory s příponou .txt i .doc a .xls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Já tento program našel jen pro PDA. není i něco jiného pro K770i? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 text zkopíruj a dej si ho do nějkýho .txt souboru a ten pošli do mobilu. Nokie to normálně otevřou bez jakýhokoliv programu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 no ale nokie ... zkusim to najít taky to potřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Počkej, já ti ten program najdu, vím kde ho hledat, je možné, že se jmenuje trochu jinak. Tak kolem půlnoci ho sem hodím, to už snad budu doma. EDIT: Tak tady je máš - word a excel, neměla jsem možnost vyzkoušet, ale dříve jsem je používala a chodilo to celkem obstojně. Tak to testni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.