Typan Cz Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Ahoj, mám tuhletu hru a zasekl jsem se pří trénincích u těcho procvičování: Speed - diving útoky Stamina - dash útoky Nemohl by mi někdo poradit jak udělat ten diving a dash útok? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Diving je z Rohu (vylez na nej a ctverec) a dash je za behu (drz L a bez nekam a ctverec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 a funguje to i kdyz mam batistu ? a jak se leze naroh ? me se to zatim nepovedlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 na ten roh musis vbehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 proste zmacku beh a misto do nepritele pobezim do rohu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 proste zmacku beh a misto do nepritele pobezim do rohu ? presne tak;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sneakerfile209 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 We offer you Brand wallet related with products,the Wholesale Brand wallet picture-related products,poor prices and other information,wholesale or retail,and the Brand wallet related products introduced, related products, please contact with sneaker-file@hotmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.