Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>> Hlasuj pro tablo! <<

wert

Recommended Posts

Čau všichni!

Pomožte prosím naši třídě vyhrát v soutěži o nejlepší tablo!

Hlasujte pro originální pivní tablo Gymnázia Vídeňská 47 (třída 8.G)!

:arrow: http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/-korun-pro-vitezna-tabla-prvni-kolo-skoncilo.html :arrowl:

HLASOVAT MŮŽETE KAŽDOU HODINU! Díky moc za každý hlas! ;)

(Pokud tuto zprávu rozešlete všem svým kámošům, bůh se vám odmění! :D)

A co ostatní maturanti? Máte taky nějaké zajímavé tablo? A co říkate na to naše? Prostor pro diskuzi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uau palí ti to!

jasně, snažím se podpořit NAŠE tablo, ale každej bude hlasovat pro to, který se mu líbí nejvíc, tak jak může bejt něco takovýho podvod?!

(podvod by byl, kdybych používal nějakej klikací program, jak to dělaj některé ostatní školy)

Tak to je kec :D já to tablo ani neviděl :lol: jenom jsem to odlik abych měl pokoj :D

a kvůli takovejm blbcům to sem dáváš ne?

Odkaz ke komentáři

Pokud jsi inteligentni, muzes vyhrat bez podpobnych prosebnych vykriku klidne o 1000 hlasu :)

To vím moc dobře, neboj. Akorát mi teda nepřijde, že obejít hlasování = být inteligentní. Já podvádět nechci. A hodit sem odkaz s tim, ať lidi hlasujou, jako podvod teda rozhodně nepovažuju ;)

Děkuju všem, kterým se tablo líbí a podporují nás!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu