wert Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Čau všichni! Pomožte prosím naši třídě vyhrát v soutěži o nejlepší tablo! Hlasujte pro originální pivní tablo Gymnázia Vídeňská 47 (třída 8.G)! :arrow: http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/-korun-pro-vitezna-tabla-prvni-kolo-skoncilo.html :arrowl: HLASOVAT MŮŽETE KAŽDOU HODINU! Díky moc za každý hlas! ;) (Pokud tuto zprávu rozešlete všem svým kámošům, bůh se vám odmění! :D) A co ostatní maturanti? Máte taky nějaké zajímavé tablo? A co říkate na to naše? Prostor pro diskuzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 NEEEE hlaasujte pro SOŠ Blansko, třída MS4 at nezkonci posledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 dotaz: k čemu ti bude výhra získaná podvodem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 dotaz: k čemu ti bude výhra získaná podvodem? dostanou 1000 kč :D :lol: To je jako u nás veškole, soutěžilo se o nejlepší fotku a nakonec z toho bylo kdo má víc kámošů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Ono to první je stejně nejlepší :) ale hlasovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wert Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 dotaz: k čemu ti bude výhra získaná podvodem? jakym podvodem prosimtě?! :lol: každej asi bude hlasovat pro to, co se mu líbí nejvíc :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Čau všichni! Pomožte prosím naši třídě vyhrát v soutěži o nejlepší tablo! Hlasujte pro originální pivní tablo Gymnázia Vídeňská 47 (třída 8.G)! Z tohoto mi vyplývá, že jasně navádíš ať hlasuje pro tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wert Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 uau palí ti to! jasně, snažím se podpořit NAŠE tablo, ale každej bude hlasovat pro to, který se mu líbí nejvíc, tak jak může bejt něco takovýho podvod?! (podvod by byl, kdybych používal nějakej klikací program, jak to dělaj některé ostatní školy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 uau palí ti to!jasně, snažím se podpořit NAŠE tablo, ale každej bude hlasovat pro to, který se mu líbí nejvíc, tak jak může bejt něco takovýho podvod?! (podvod by byl, kdybych používal nějakej klikací program, jak to dělaj některé ostatní školy) Tak to je kec :D já to tablo ani neviděl :lol: jenom jsem to odlik abych měl pokoj :D a kvůli takovejm blbcům to sem dáváš ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porles Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Máš tam můj hlas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Pokud jsi inteligentni, muzes vyhrat bez podpobnych prosebnych vykriku klidne o 1000 hlasu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Pokud jsi inteligentni, muzes vyhrat bez podpobnych prosebnych vykriku klidne o 1000 hlasu :) Cookies...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Nesledoval jsem, jak chabe to maji zabezpecene po teto strance, ale je tam vice moznosti :) Ale to je jedno. Neres a hraj cestne radeji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wert Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Pokud jsi inteligentni, muzes vyhrat bez podpobnych prosebnych vykriku klidne o 1000 hlasu :) To vím moc dobře, neboj. Akorát mi teda nepřijde, že obejít hlasování = být inteligentní. Já podvádět nechci. A hodit sem odkaz s tim, ať lidi hlasujou, jako podvod teda rozhodně nepovažuju ;) Děkuju všem, kterým se tablo líbí a podporují nás! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.