Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 zdroj, vypínat či nechat být???

Jonny1619

Otázka

Ahoj, zajímaly by mě vaše názory ohledně toho jestli vypínat u PS3 zdroj nebo ne.

Samozřejmě na delší dobu, když třeba vím, že den, dva na PS3 hrát nebudu a ani ho vůbec nebudu zapínat. Myslíte, že je to dobře a nebo by se tím mohl zdroj nějak opotřebovat? Co se týče spotřeby, tak to bude asi lepší, protože PS3 nebere vůbec energii (je mi jasné, že se tím ušetří zanedbatelné procento nákladů na provoz a nechci kvůli tomuto nějak šetřit:)). A kdyby třeba vznikl nějaký výboj v síti myslíte, že by se PS3 takto nemohlo nic stát a nebo by musela být úplně odpojená ze sítě?

Díky za vaše názory a typy8). Pokud už tu takovýto topic existuje, tak se omlouvám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj, zajímaly by mě vaše názory ohledně toho jestli vypínat u PS3 zdroj nebo ne.

Samozřejmě na delší dobu, když třeba vím, že den, dva na PS3 hrát nebudu a ani ho vůbec nebudu zapínat. Myslíte, že je to dobře a nebo by se tím mohl zdroj nějak opotřebovat? Co se týče spotřeby, tak to bude asi lepší, protože PS3 nebere vůbec energii (je mi jasné, že se tím ušetří zanedbatelné procento nákladů na provoz a nechci kvůli tomuto nějak šetřit:)). A kdyby třeba vznikl nějaký výboj v síti myslíte, že by se PS3 takto nemohlo nic stát a nebo by musela být úplně odpojená ze sítě?

Díky za vaše názory a typy8). Pokud už tu takovýto topic existuje, tak se omlouvám.

je to uplne jedno...vysoky napeti nebo podpeti ti muze znicit uplne vsechno co je v elektricky zasuvce...podpeti je v pohode jenom se ty veci vypnou z nedostatku proudu....pri prepjeti mas v dome ci panelaku pojistky takze bys mel bejt taky v klidu..ale stejne ti to vyhodi proud...coz je taky spatny...prepetovou ochranou nic nezkazis...ale zase bys ji takhle mohl mit u vsech veci(coz je docela blbost)

to tommy:obcas nevim co to placas:Dco je napr prepetova ochrana v siti?sem elektrikar a s timhle sem se jeste nesetkal:Dnemyslis nahodou pojistky a jistice?a v zasuvce sem ji mozna tak videl leda v lepsi prodluzovacce a mozna ani to ne....normalni zasuvka nic takovy nema....

Odkaz ke komentáři

• 0

ja si myslim, že nechat zapnutý je to zbytečný... ale aby když to vypínáš tak aby to bylo nabitý... už se mi stalo že sem musel vyhodit baterku protože byla nenabytelná...

sry... :-D Tady se mluví o Ps3 tak sry za OT, admini smažte příspěvek please

ale otázka... je na PS3 baterka?

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak by mohla být na PS3 baterka?:D Vždyť do PS3 se žádná nedává a pokud myslíš nějaký externí zdroj, tak leda taková ta velká baterka si myslím, jak se používá třeba na kempech atd. Prostě aby měla správné napětí, ale je to hodně drahé. A nebo nějaký naftový generátor pokud zajdu do extrémů. Ale to je hrozně hlasité a samozřejmě jenom kvůli PS3 si to nikdo kupovat nebude:D

Odkaz ke komentáři

• 0
je to uplne jedno...vysoky napeti nebo podpeti ti muze znicit uplne vsechno co je v elektricky zasuvce...podpeti je v pohode jenom se ty veci vypnou z nedostatku proudu....pri prepjeti mas v dome ci panelaku pojistky takze bys mel bejt taky v klidu..ale stejne ti to vyhodi proud...coz je taky spatny...prepetovou ochranou nic nezkazis...ale zase bys ji takhle mohl mit u vsech veci(coz je docela blbost)

to tommy:obcas nevim co to placas:Dco je napr prepetova ochrana v siti?sem elektrikar a s timhle sem se jeste nesetkal:Dnemyslis nahodou pojistky a jistice?a v zasuvce sem ji mozna tak videl leda v lepsi prodluzovacce a mozna ani to ne....normalni zasuvka nic takovy nema....

zasuvky s prepetovou ochranou dela treba ABB jak klasic tak takgo a i ostatni rady, vim to sem taky elektronka a delam s ni ob den

Odkaz ke komentáři

• 0

PS3 žere při Stand-By režimu přibližně 1 W (hudba tušim 50 W, plná zatěž- hry z Blu-Ray něco kolem 200 W)

Jinak já nechávám svou PS3 pořád zapnutou, jasně, riziko tu vždy je, ale spoléhám na pojistky v domě... Navíc je to pohodlnější když si lehnu na postel a jen spustím pomocí SIXAXISu PS3, než to zapínat přímo na tom...

Jinak baterka UVNITŘ PS3 je, ale jestli myslíš baterii jako abys měl takovou "handhled PS3", tak myslím že opravdu ne, to bys musel mít baterii jako kráva...

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo? Mně se zdá, že jsem někde četl, že právě PS3 neumí "rozpoznat" co zrovna dělá a bere pořád zhruba 150W (ty verze s novějšími čipy, deskami atd. vyrobenými lepšími technologiemi). Takže je tam nevýhoda, že i když koukáš na blbý film a normální DVD přehrávač bere třeba 20W, tak PS3 pořád ždímá těch 150. Ale neříkám, že nemáš pravdu, možná to nějaký novější FW vyřešil:).

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem to změřil.:cheesygrin:

PS3 80GB fw:2.72 (čtrnáct dní po koupi)

standby.....................................8 W

menu bez činosti..................90-100 W

Hra Killzone 2 ..........................142 W

BD film jsem zatím nezkoušel ale asi to bude něco podobného jako hra.

Nevím kde udělaly soudruzi chybu ale v návodu je udáno 280 W a to je dvojnásobek při hře.:roll:

PS:Jinak teplota tohoto modelu i při delším hraní je vlažná tak doufám že už se nebude přehřívat jako starší modely s 40GB.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu