Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Heslo skryte v ''Teckach''

Fan1s

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jeden můj kamarád něco takového měl, ale fungovalo to jenom na jeho PC, takže ten, kdo u něj byl na icq nebo na e-mailu atd. byl v ohrožení, protože si to ten kámoš mohl přečíst:D. Jenom to přejel a zobrazilo se mu to. Ale odkaz ti bohužel nedám, ani nevím jak se ten program jmenoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

No tak ja mam pujcenej nekdy skolni notes no a tam sem si zjistil wifi heslo,a prave ono je skrito pod teckama. . .tak shanim neco co byto rozlustilo,zkusim odkazy vyse jesli to pujde napisu,ale diky vsem za pomoc,popripade i tem co sem jeste neco dopisou a dodaji.Zatim cau

Odkaz ke komentáři

• 0
No tak ja mam pujcenej nekdy skolni notes no a tam sem si zjistil wifi heslo,a prave ono je skrito pod teckama. . .tak shanim neco co byto rozlustilo,zkusim odkazy vyse jesli to pujde napisu,ale diky vsem za pomoc,popripade i tem co sem jeste neco dopisou a dodaji.Zatim cau

nekde na nejakem warforu jsem videl program co nalezl vsechna hesla s Wofo sitim co byly na tom danem pc ( ntb ) kdy zadane :-)

bouzel nvm jak se jmenoval ale aspon jsem ti pomohl, ze neco takoveho existuje.

Odkaz ke komentáři

• 0

No jako třeba u icq, msn a tak existuje program, který ti zobrazí to heslo, pokud si ho daný uživatel dal na tom PC jako "uložit heslo". Pokud ho tam vždy zadal, tak to nenajde. Jmenuje se to myslím MSpass. Jo a tady je odkaz;). Nevím jestli ti to v něčem pomůže, ale třeba se ti to bude hodit.

http://www.download3k.com/Install-MessenPass.html

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu