Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat
0 piggy Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Koznole je přehřátá, vypni ji a nech vychladnout a modli se, ať pak naskočí bez RRODu. Ale asi bude RROD no. :? Citovat
0 David50G Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Odesláno Září 22, 2009 mám problém no problém ani né jen se chci zeptat hrál jsem gow2 po netu neměl jsem hdd takže načítalo z dvd a najednou obraz zrůžověl a fiaalové pruhy co to je Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Září 22, 2009 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Září 22, 2009 To vypada na chybu grafiky , bud to byla haluz a nebo ocekavej e74 ci RROD :) Citovat
0 David50G Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Odesláno Září 22, 2009 romeno 100% haluz páč to bylo před 3 až 4 měsíci a ted už to mám na hdd a v klidu jen jsem se chtěl zeptat ale zajímavé bylo když jsem stiskl big X tak normálně mi jelo ten mini dashboard ale ve hře v dalším kole to přestalo jsem rád že to není rrod Citovat
0 Geralt13 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 cau,měl bych jednu otázku...jednoho krásného dne mi xbox ohlásil RROD....tak sem to nejak nechal byt,ze ho hold nekdy prodam....a dneska sem ho odpojoval a spadl mi asi z pul metru,tak sem ho zkusil zapojit a normalne funguje.zkusil sem tam dát hru a ta se načte,už nemám ovladač takže nemůžu vyzkoušet jestli funguje ta hra ale je to zvlastni....myslite ze to je jenom chvilkovej stav ze to funguje a nebyl to byl jenom fake RROD?? Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Září 25, 2009 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 Pokud se ti obevil jen jednou mohlo se jednat o nahodu . Pokud to neslo delsi dobu a ted po delsi dobe zase jde , urcite se zase obevi Citovat
0 kloupy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Odesláno Září 26, 2009 Prosím o radu,sekla se mi hra a po restartu začly blikat 3 červený:-( xko ma flesh.Nevíte kdo to opravuje?díky Citovat
0 piggy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Odesláno Září 26, 2009 Pokud máš záruku, tak to pošli i s flashem na reklamaci. Jinak kontaktuj hrejte.cz nebo Kanalizátora. Citovat
0 kloupy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Odesláno Září 26, 2009 záruku právě že nemám,koupil jsem to na aukru:-(. Citovat
0 xbox Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 Cau,chtel jsem se zeptat,vcera jsem hral Need for Speed Schift a asi pi pul hodine me najednou zmizel obraz a zvuk,obraz se za moment objevil ale zvuk nic,tak jsem zkusil vypojit a zapojit HDMI kabel a zase to slo... pak se me to stalo jeste jedno a ted uz je to zase v pohode,neni to nahodou HDMI kabelem???? Je to original co byl pribalen k Xboxu. Citovat
0 piggy Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 Může to být kabelem, ale jestli je to už v pohodě, tak bych to neřešil. :) Citovat
0 David50G Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Odesláno Září 30, 2009 karan mě to udělalo před dvouma dny taky jesli ji byl online tak to je asi něco společného s livem protože to dělal i mím kámošům takže je to málo pravděpodobné že by to bylo kabelem Citovat
0 scrappy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 langos.skate-Prehriva se ti konzole. A to bud diky tomu ze jsi spindira a mas v xku peknou vrstvicku prachu pres kterou se neochladi a nebo:to je pravdepodobnejsi:mas vyschlou teplovodivou pastu ktera se musi nanest nova. Kazdopadne bys na tom nemel hrat dokavad se tomu tak deje nebo si ho odesles do vecnych lovist :-) Citovat
0 Roflmao Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Zdarec dneska sem zapnu xko a koukam na obrazovce začali běhat barevný pruhy atd.. a třásl se obraz pak se to ukidnilo a zase znova.Nevíte někdo co to je??? Citovat
0 piggy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Špatnej kabel, nebo špatná grafická karta. Citovat
0 Roflmao Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Špatnej kabel, nebo špatná grafická karta. Kabel mám HDMI originál od Microsoftu ale zajímavý je že to blbne jenom když to mam nastavený na 1080p. Citovat
0 scrappy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Roflmao-Takto se casto chova xko nez ti naskoci chyba E74 Ale nemusi to tim ani bejt. Spise ti tv nepodporuje 1080p rozliseni nebo jsi mel napojen do tv 2signaly-treba xbox a dvd Citovat
0 hoks Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 hral sem COD5.najednou vypad obraz i zvuk a rozsvítili se tři červený diody. vypnul sem xbox a po chvili zase zapnul vse fungovalo ale pri hrani vydával xbox divny zvuky jako by se v mechanice sekalo dvd. Xbox mam dva tejdny.pred tim nez sem ho koupil byl na záruce a vymenily mu mechaniku.ma flash a 3letou záruku ale nemam zarucni plombu . Co s tim?? dik za odpoved Citovat
0 Ingnition Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 Roflmao-Takto se casto chova xko nez ti naskoci chyba E74Ale nemusi to tim ani bejt. Spise ti tv nepodporuje 1080p rozliseni nebo jsi mel napojen do tv 2signaly-treba xbox a dvd tím chceš říct že když máš zapojenej settop box a xbox360 tak to nefunguje nebo co? Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2009 kolik z vás poslalo xbox do MS na reklamaci s flashem a kolika to opravili dík? já mám xbox od vánoc(takže brzo rok)a žádný problémy jsem neměl akorát dřív se jednou začas sekla hra a tak jsem ho dal na ležato a od tý doby asi jen 3x oblivion(originály)tak jestli se vám tak někdy sekne hra (pokračuju od svýho topicu (kde jsem probíral to že si chci nechat flashnout lite on a tam nejde vratit ten FW) dík EDIT:pardon jak říká piggy špatnej topic... Citovat
0 piggy Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2009 Špatnej topic. -> http://console-forum.net/showthread.php?t=59814 Citovat
0 Jostal Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2009 Cau, mam mesic starej Xbox Elite s flashem a pri hrani mi zniceho nic skolabuje a zacnou blikat 3 cerveny diody. Vypnu, zapnu a zase chvili jede. To se mi behem hodiny stalo 3x. Jinak s nim nebyl zadny problem. Cet sem v tomto tematu, ze to muze zpusobovat zdroj. Kdyz sem ho poprve zapojil, nevsiml sem si jakou barvu mela indikacni LED, ale ted sviti oranzove. Je mozny, ze je spatnej zdroj? Citovat
0 Ingnition Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2009 Oranžově když je konzole zapnutá nebo vypnutá? Pokud je oranžová dioda když je konzole vypnutá tak je to zcela normální. Pokud je oranžová i při zapnutí, máš jasně nalezenou chybu :) Citovat
0 trezzor Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2009 Cau, mam mesic starej Xbox Elite s flashem a pri hrani mi zniceho nic skolabuje a zacnou blikat 3 cerveny diody. Vypnu, zapnu a zase chvili jede. To se mi behem hodiny stalo 3x. Jinak s nim nebyl zadny problem. Cet sem v tomto tematu, ze to muze zpusobovat zdroj. Kdyz sem ho poprve zapojil, nevsiml sem si jakou barvu mela indikacni LED, ale ted sviti oranzove. Je mozny, ze je spatnej zdroj? http://www.xbox.com/sk-SK/search.aspx?p=1&c=10&keyword=indikator Citovat
0 Jostal Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2009 Dik za rady, uz sem na to prisel. Nebyl uplne zastrcenej konektor v Xboxu. Doufam, teda ze to bylo tim. Od ty doby uz na me ty blikajici diody nevytasil a zdroj sviti taky jak ma, ale moc dobrej pocit sem z toho nemel:cry:. Tak jeste jednou dik :thx: Citovat
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.