Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat
0 petr.voltr Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 opravim xbox 360 na kterem blikaji 3 diody. vice info na mail petr.voltr@seznam.cz Citovat
0 avengerix Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 ahoj mám celkem asi závažný problém......spustim normoš konzoli...spustim hru ...hraju třeba 5 minut a najednou z ničeho nic mi začne zrnět ale obraz je normálně vidět prostě přes tu hru mi začne zrnět Xko se sekne a de to vypnout akorát přes ten velkej čudl....nepotkal se s tím z vás někdo? prosím? budu rád za každou radu! Citovat
0 Kalvis Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 Tak já mám možná ještě něco horšího než rrod. Na xboxu mi blikají střídavě 2 červená a zelená světla přesně jako na tomto videu: Co s tím mám dělat ? Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 proc by to melo byt horsi proste je to podelany :D Citovat
0 avengerix Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 ahoj mám celkem asi závažný problém......spustim normoš konzoli...spustim hru ...hraju třeba 5 minut a najednou z ničeho nic mi začne zrnět ale obraz je normálně vidět prostě přes tu hru mi začne zrnět Xko se sekne a de to vypnout akorát přes ten velkej čudl....nepotkal se s tím z vás někdo? prosím? budu rád za každou radu! nikdo s tim nemáš zkušenosti ? :( Citovat
0 Smack Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 proc by to melo byt horsi proste je to podelany :D Promin ale pokud nevis jak jim poradit ani neprispivej tvoje prispevky na tomto foru maji vetsinou 0lovou hodnotu a 10x se ptas na neco na co ti 10x nekdo odpovi a porad ti to neni jasny :sorry: za O.T. ahoj mám celkem asi závažný problém......spustim normoš konzoli...spustim hru ...hraju třeba 5 minut a najednou z ničeho nic mi začne zrnět ale obraz je normálně vidět prostě přes tu hru mi začne zrnět Xko se sekne a de to vypnout akorát přes ten velkej čudl....nepotkal se s tím z vás někdo? prosím? budu rád za každou radu! Bude problem nejspis s GPU nejlepe reklamovat nebo vymenit pastu Tak já mám možná ještě něco horšího než rrod. Na xboxu mi blikají střídavě 2 červená a zelená světla přesně jako na tomto videu: Co s tím mám dělat ? s timto uz nekdo mel problem a zatim nikdo nevedel co to je a myslim ze se ani nepodarilo najit reseni jedine reklamace viz. topic http://console-forum.net/showthread.php?t=66216&highlight=Disco Citovat
0 avengerix Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 jakou pastu dát? a kam? nikdy jsem to nerozebíral.... Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 tak radsi reklamace :D Citovat
0 avengerix Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 ale mam tam flash... :( Citovat
0 Smack Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 Pokud mas jeste zaruku a neporusenou plombu tak posli ja tak posilal :) Citovat
0 dimakankava Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 Koukni se jestli mas cip jestli jo tak je v pr**li Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 to by asi vedel....jinak kdyztak to bez reklamovat tam kde si to koupil(electroworld,datart co aj vim) tam ti to vetsinou jen vymeni za novej. Citovat
0 avengerix Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 ok pokusim se.....díky za rady...ale jakej cip myslíte? Citovat
0 Dizzy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 Tak je to tdy :(:(...tky na me došlo..E74 .....etě mám stále platnou záruku ae už sem se w něm hrabal.Flash udělanej neni ae chyby pečeť....tk nwm estli to poslat do Microsoftu nebo se pustit do ruční oprawy(a to že jsem na netu našel fakt hooooooooodně náwodů a video návodu(nemyslím ty šašky s tim zabalením do ručníků)ae různá podrobná videa kde xbox podrobně rozeberou a wyčistěj ten čip nebo co to wlastně je rozbitý :D :D .....budu rád za jakýkoliv příspěwek a za jakoukoliv radu ;)diky Citovat
0 Dizzy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 Tak je to tdy :(:(...tky na me došlo..E74 .....etě mám stále platnou záruku ae už sem se w něm hrabal.Flash udělanej neni ae chyby pečeť....tk nwm estli to poslat do Microsoftu nebo se pustit do ruční oprawy(a to že jsem na netu našel fakt hooooooooodně náwodů a video návodu(nemyslím ty šašky s tim zabalením do ručníků)ae různá podrobná videa kde xbox podrobně rozeberou a wyčistěj ten čip nebo co to wlastně je rozbitý :D :D .....budu rád za jakýkoliv příspěwek a za jakoukoliv radu ;)diky Citovat
0 Quicksilver Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 Jestli spravne chapu RroD tak pokud mas ten u ktereho se ti lajsky receno odlepil chip.(odpajel) Tak ho doma tezko das na misto.Uz jsem neco podobneho videl na Youtube kde se oprava prodavi opetovnym nanesenim + pocitacem rizenym spojovanim,pajenim.Pote to cele hezky slozil a Xbox zas sel pekne zelene :) Jakou si mel,nebo vlastne mas verzi a mel si to nejakym zpusobem vetrany ? Mozna pisu kraviny uz je vecer .) Citovat
0 Dizzy Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 boxe mam Elite ...mam ho necely 3 roky a wětranej byl pouze zakladnima wětrákama co w něm jsou......bohužel :( Citovat
0 Dizzy Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 a tky se chci zeptat estli nemáte někdo zkušenosti w neakejch konzolowejch servisech....tam by to E 74 tky mohly oprawit nee ???....newite co by to tak stalo atd . ?? diky za jakykoliw příspěwek ;) Citovat
0 Heady Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2009 Po stazeni update z MS stranek http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm $SystemUpdate_ Fall09_8955.zip Xbox po update hlasi, ze: Update Failed. Please contact XBOX xustomer Support. Nevi nekdo jak z toho ven? :-( Citovat
0 jerzisk8 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2009 Ahoj, mam takovy problem..znamy mi flashoval xbox vse jelo v poradku az jednou jsem hral a hra se neak sekla..pro jistotu jsem vypl xko a od te doby mi nejedou jak orig. hry tak palene. nevi nekdo co s tim? Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2009 To nejak upresni , jako hru to ani nenacte ? Pokud ano , tak ti zrejme odesla mechanika... Citovat
0 jerzisk8 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2009 hral jsem '' skate '' neak se mi to seklo nebo jakoby zadrhlo a ted mi to nechce vzit zadne DVD proste nic Citovat
0 medved.001 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2009 Kolik stoji oprava xka,kdyz mi tam sviti 3diody? Jde to opravit dik. Citovat
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.