Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

!Xbox360 z nějakého důvodu nejede (error e74 ,RROD) ,máš podobný problém ? napiš sem!

Otázka

• Moderators
Odesláno

Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .

Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !

Zde užitečné odkazy a rady :

Topik pro začátečníky

Chybové kódy

RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...

e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .

Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!

• Odpovědi 563
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

No sakra... Ono ty skvrny... Když na to teď koukám tak jsou průhledný a pod nima je ta stříbrná barva .... Flasher tam zřejmě nedal novou samolepku, ale dal tam zpátky tu odlepenou (jde to vůbec?) .... Na krajích je fakt v pohodě ale ty skvrny no nevim... Čistě teoreticky by se to mohlo stát i stářím... Flash byl tak před dvěma lety (asi)... Zkusim to vyfotit, ale nevim....

• 0
Odesláno
Jo a myslíte, že vadí když od toho nemám originální krabici? Jen aby chlápkům v MS nevadilo, že jim xko přijde v krabici od banánů xD

Edit: Mimochodem jak to MS opraví? Taky mění základovku a upravujou chlazení? Nebo dělaj to co se dá sehnat i tady na fóru a RRoD je do měsíce zpátky?

Praveze ked sa konzola reklamuje, tak ju nemas balit do orig. krabice, ale do takej co najdes doma a to uplne bez ziadneho prislusenstva - iba cisto konzola, dokonca aj bez mriezky na strane HDD :D Oni to naspat posielaju v ich normovanej krabice s vyliskami na ochranu konzoly a to do nejakych 10 dni.

Mne (pred 15 mesiacmi) pri chybe E74 menili zakladnu dosku.

• 0
Odesláno
cus mam poruchu RROD uz jsem ji jednou mel a nechal ji opravit u nakyho kluka asi mesic fungovala a pak se zas porouchala myslite ze mi to vezmou do reklamace. a jeste k tomu nemam zarucni list. diky za odpoved. prosim o odpoved do PM nebo na mail kubacek8@seznam.cz

Ked si ho uz prvykrat nechal opravit u "nakyho kluka", tak budes musiet to urobit znova, alebo rovno kupit novu konzolu. Pretoze RRoD dat robit amaterovi a nie do servisu MS, tak to aj tak dopadne.

• 0
Odesláno

Podívej se na X360 ze zadu na štitek na MFR date, je to datum výroby ve tvaru ROK/MĚSÍC/DEN. Na plombu se mrkni podle příspěvku tady:

... Vyndej všechno co máš zepředu připojený v USB a slotech na MU. Pak nacpi ukazováček tam kde jsou vstupy na USB' date=' palcem to chyt ze vnějšku a pak přitáhni k sobě, sundáš ten přední faceplate a tam je plomba ...[/quote']
  • 0
Odesláno
hey sory ale ban nema a prosim reknes mi jak to mam reklamovat??? prosím (a mam jeste dotaz potrebuju k tomu zarucak??)

Koukám, že jsme kolegové. Mám stejný problém.

Reklamace je jednoduchá. Ostatně jak se dočteš a pár stránek výše, stačí zavolat na zákaznickou linku k MS a tam ti všechno řeknou -> http://www.xbox.com/cs-CZ/support/contact/

Edit: Žádný papíry k tomu nepotřebuješ...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu