Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

!Xbox360 z nějakého důvodu nejede (error e74 ,RROD) ,máš podobný problém ? napiš sem!

Otázka

• Moderators
Odesláno

Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .

Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !

Zde užitečné odkazy a rady :

Topik pro začátečníky

Chybové kódy

RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...

e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .

Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!

• Odpovědi 563
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

romik:

když to já právě nevím...na obrazovce to ukazuje znaky..ale na konci je error E 78 ( asi..ty čísílka nejsou vidět celý na moji 32 palcovy TV ).

Jedná se o inzerát:

http://console-forum.net/tema/145962-xbox-360-jasper-flash-lt-3-0-cca-40-her?p=1271694&viewfull=1#post1271694

Ze zdejšího fora...nenapadlo mě, že by zde to někdo takhle prodaval...

Tak údajně se jedná o verzi jasper...poradil by mi někdo? jak to popřípadě zpravit? Jaká by mohla být cena??

Při zapnutí to vibruje...

• 0
Odesláno

Prosim vás poradte. Zdroj mi zničeho nic svítí červeně odpojil sem ho znovu zapnul do zásuvky a svítil oranžově připojim xbox svítí orandžově chci zapnout xbox cinkne to a nic a zdroj svítí červeně a už nic nejde ,mam flash a datum 2011-1-12 nevim co to je a jestli můžu reklamovat i když nemam od něj papíry je koupenej odtud. poradte co mam dělat děkuji moc

• 0
Odesláno
Ahoj nevíte někdo radu mám divný druh rrod, po zapnutí mi blikají tři červené diody ale větráky se vzadu nezapnou vůbec, jen trošku v nich škubne a chladiče se vůbec nezahřívají, jen to bliká..co vím tak klasicky rrod se po spuštení aspoň zapnou větráky a jedou na max. ale mě se ty větráky vůbec nezapnou...

vyřešeno reflow GPU a ANA/HANA

• 0
  • 0
Odesláno

RRoD je chybové označení závady xboxu. Čili RRoD (red ring of death) může být i na jasperu, nebo slimu, tady se ale bavíme o přehřívání, které pramenilo ze špatné technologie.

Ta byla od revize Jasper podstatně vylepšena a tyto a novější kousky se již nepřehřívají. Další závady xboxu jsou v zanedbatelné míře, čili jako takové se už skoro ani nekazí, takže až se konzole opotřebuje, umře ;)

P.S. dříve opotřebuješ maximálně mechaniku.

Doufám, že ti to stačí takhle polopatě. ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu