Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 uznají mi reklamaci i když sem koupil xko na aukru, a záručák mi k tomu prodávající nedal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Áno uznají berou to podle data výroby a S/N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 tak to je dobrý a ještě dotaz co je to S/N ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Serial number .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 aha a když mám na konzoli napsáno 2007-07-11 -MFR Date 2141175 72805 -Serial number jak dlouhou mam ještě záruku ? jo a ještě když mám flash nevadí to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 pokud máš flash musíš doufat ze se tím servisáci nebudou zaobírat a rovnou všechno vymění každopádně pokud by ti flasher nahral puvodni firmwire bylo by to ideální. a záruku máš do 2009-07-11 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 teď trochu trapná otázka to druhý číslo je měsíc nebo den ??? 07=? 11=? EDIT: tak to mám blbý že už jen 2 měsíce :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 protoze to zacina rokem tak to bude ROK - Měsíc - Den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denny12 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Ahoj mam strašny problem, zapnu xbox a hudba našte , všechno kromě obrazu, monitou ukazuje no signal, kabeli sem kontroloval a sou ok, ale nejde to, xbox mam ani ne týden a nechci to dávat hned na reklamaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 16, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Vypada to ze budes muset... Jeste bych zkusil jiny kabel ale moc sanci tomu nedavam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denny12 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 mam dost velky problém, zapnu xbox a zvuk jede ale nejede obraz skoušel sem znovu zapoit kabely a nic.. pls pomoc nechi to davat hned na reklamaci mam to teprve tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denny12 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Kurw..... to je nanic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 reklamuj to a nespamuj:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Dobrá zpráva pro všechny s flashem - minulý týden v pondělí jsem odesílala xbox na reklamaci (e74) a dnes mi xbox přivezli zpět - fungl novej kousek... Takže kdo má flash a nemá zálohu originálního firmwaru - žádnej strach - bez problémů odešlete do servisu a do týdne máte nový.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 jenže když na to přijdou tak ti pošlou ten rozbitej zpět a čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Pokud máš e74, či RROD tak to nezkoumají, rovnou mění. Pokud nemáš jinou možnost, tak to stojí za to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoLimit Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Nevim, jestli to patri zrovna sem, ale snad se nic nestane. Posledni dobou mam pocit, ze se hry zacinaj malinko kousat. Vzdycky na par sekund to ,,zatrha,, /nezavisle na poctu objektu ve hre) a jede ok. Napriklad GoW, PGR 4, Banjo, obas i FIFA 09. HDD to nebude, pac to dela i u her, ktery nemam naistalovany, konzole je 4 mesice stara...nevi nekdo v cempak to vezi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johnnyso Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Zdravim, koupil sem HDD na aukru, ale problem je se zapojenim. Instalovat na nej nelze, pokousel sem se ho naformatovat, zadal sem SN jenz sem vycet z nastaveni a jedine co rekne je \" There was a problem performing that action\". Nevite co delam spatne? Zkousel sem i pametovku vyndat a taky nepomohlo. Nebo to musim na PC zformatovat?? ----- UPDATE----- Format se po Xtem vytazeni a zandani povedl. ale hlasi neustale u kazdeho media \" Cant read this disk, it may be scratched or dirt. Clean the disk with cloth a try again\"...pritom je to uplne cisté a media jedou na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Nevim, jestli to patri zrovna sem, ale snad se nic nestane. Posledni dobou mam pocit, ze se hry zacinaj malinko kousat. Takže pánové, mám na srdci 3 věci: za 1) právě před půl hodinou jsem se stal hrdým majitelem xboxu s chybou E74 a jedním červeným světlem. Svůj xbox mám opravdu rád, ale že mi tohle provede, to jsem netušil.. za 2) kdyby to někoho zajímalo, tak umření probíhalo takto: přišel jsem domů, zapnul assassins creed. Hra naběhla, asi minutu jsem hrál, pak najednou nastala nějaká chyba v grafice a celá obloha byla vertikálně pruhovaná, za půl minuty začaly tečkovaně blikat různé plynulé barevné přechody, ale když jsem zmáčkl (X), tak text i okno byly normální. Vypnul jsem xko, zapnul a už při úvodním logu xboxu byly na té kouli ty blikající tečky. Menu bylo úplně normální, spustil jsem assassina, už v úvodu to blikalo, tak jsem vypnul xbox a už jsem ho nezapnul. Teda zapnul, ale s červenou led a E74 obrazovkou. Ale už pár dní jsem si všímal, že si assassin během hry párkrát cuknul, a morrowind taky občas divně zatuhnul i se zvukem - tipuju,že tak 3 dny se xbox choval prostě nějak nemocně. za 3) co mám dělat - kam mám zavolat? Vím, že asi podporu microsoft, ale kde to mám na té stránce zjistit? Nebo hoďte mi sem někdo pls přímo telefon, já jsem na xbox.cz našel plno p*čovin, nesrozumitelných překladů z angličtiny do slovenštiny a prapodivných tutoriálů o rrod a E74, ale telefon nějak nemůžu najít..chce to nějakou registraci nebo co, nemám na to nervy, pomozte mi někdo :cry: EDIT: jo teď jsem nějaký telefon našel, ale je divný - 2390 00 459, to je prahééé? Nebo nějaká linka za 60kč/min?.. prý je to pro volání z mobilních telefonů, to jako proč? a jak to pak probíhá, to pro to někdo přijede, nebo to mám naložit na vozík a dotlačit do Prahy nebo co? :cheesygrin: dík za radu, lidi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Takže - zaregistruj xbox na xbox.com podle seriového čísla. Pak tam na stejné stránce je objednat opravu konzole. To vše vyplníš, jméno, adresa, email, stručný popis závady (tady jen napsat e74) atd. Pak ti na zadaný email přijdou štítky od UPS (to je firma, která si pro xko přijede). Ty štítky si podle toho textu v mailu vytiskneš a nalepíš na krabici, do které zabalíš xbox. Pak také v tom emailu dostaneš odkaz na stránky společnosti UPS, kde si objednáš kdy ti pro xko mají přijet. Vybereš třeba úterý. Pak pro něj přijedou, dáš jim krabici, oni ti potvrdí papír, který sis vytisknul, že ho převzaly. To je vše. Pak jen na xbox.com sleduješ co se s xkem děje. Až tam budeš mít expedováno k zákazníkovi, tak zpravidla druhý den ti zase přijede domů auto UPS a xko ti dá. Toť vše. Celé to trvá zhruba 7dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 langos.skate Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 zdary mohl by pls někdo poradit...na xku svítí dvě červené diody občas se spustí dashboard i hra běží v pohodě ale po chvilce hraní se rozsvítí diody roztočí se větrák či co a xbox se jakoby vypne..ale diody blikají dál...když ho párkrát zkusím vypnout a znovu zapnout tak se po pár pokusech zase rozběhne...ale pak se opět po chvilce hraní rozsvítí diody a je konec...vůbec nevím čím to může být a ani jak zjistit chybový kod...předem díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Zdarec nechci ti do toho kecat ale RROD neni problem prehrivani ale jen problem HW Studeny spoj pod GPU vetsinou, a E74 neni taky prehrivani ale problem s "Scaler cipem" vetsinou nebo taky studak na GPU tam kde to od nej vede smerem k Scaler Cipu. "tyhle chyby vznikonout prehratim ale neindikuji prehrati, to uz byva rovnou problem s HW dusledkem vysokeho tepla" Prehrivani jsou dve cervene diody. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Š@fry Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 čau,tak dneska na mě boxík vybafnul RROD ,mám ještě rok záruku u alzy.cz ,ale jestli není lepší ten servis přímo od Microsoftu?mám flash mechaniku. Kde mám raději reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Zdravim, kdyz mam xbox kupovanej ze svycarska, platila by mi oprava od microsofty a tady v CR?(nemusel bych to vozit do svycarska??!!!) a jeste kdyz jsem mel E74 prehral to a ono to jelo znova, a ted mi to vyvadi vselijaky veci na obrazovce az treba po chvili hrani je to na reklamaci viz. muj prispevek http://console-forum.net/showthread.php?p=616595&posted=1#post616595 ?? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cratos1 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 čau. Už jste se někdo setkal u xboxu s červwně svíticím zdrojem ? Normálně hraju, vypadla elektrika, pak chci zapnout X a 3rod. Kouknu na zdroj a ten je rudej. Tak to vypnu, vytáhnu ze zásuvky, zapojim a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.