eKo Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Chtel bych se zeptat zda-li se da zesilit nejakym zpusobem zvuk u psp? Dekuji za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 kup si repro ... ty v psp su fakt nehorázně slabí ... ale vim že třeba tekken je hlučnej dost ... kup si nějaký levný repračky na baterky , furt su lepší než to v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Když si u tlačítka volume dole na spodní liště dáš + nebo - ....:dozey: Je jasný, že reprákama, jinak to nejde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eKo Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jasny ale jestli treba existuje nejaka hardwarova uprava rad se v tom postouram to mi problem nedela jen vedet do ceho zasahnout a do ceho ne...spis mi jde o zvuk ve sluchatkach aby to bylo hlasitejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 no tak jako hlavně nesmíš mít ten nejhrší typ sluchátek ... si sežen špunty , hrajou dobře , malinký , levný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KubaCZ912 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Muzes maximalne tak pouzit light mp3 kterej dokaze jeste vic zesilit zvuk....(jenom kdyz v nem poslouchas mp3/ogg....,ne mimo program) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jestli myslis hlasitejsi v orig. sluchatkach, tak je tu nekde tutorial a odstraneni nejakyho neceho co to omezuje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eKo Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 mam dobry sluchatka mam kossy.... ok nak se na to podivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 El Matador Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jestli myslis hlasitejsi v orig. sluchatkach, tak je tu nekde tutorial a odstraneni nejakyho neceho co to omezuje :D to platí u odstranění ochrany u sony sluchátek s tim ovladačem na nich... Zvuk v psp když zesílíš (softwarově) tak to začne festovně chrčet... Prostě to nějak neutáhne to zesílení, ale nevim, co ve sluchátkách...myslim si, že taky... Taky mám kossky, portapro, nejlepší....mp3ka mi hraje pěkně hlasitě ae psp je holt na tohle slabý...Možná ta hw úprava by pomohla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eKo
Chtel bych se zeptat zda-li se da zesilit nejakym zpusobem zvuk u psp? Dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts