Marr Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Dá se nabíjet nějakým jiným způsobem než přes PC,např. přes USB bez speciální nabíječky.? díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Jednu mám doma. Je to tak, že připojíš osb do té nabíječky, konec dáš do MP3 přehrávače a pak do zásuvky, ten adaptér na nabíjení se jmenuje i-tec power Ch@rger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 mam doma Creative ZEN X-fi (novejsi verze ZENu) a dostal jsem k tomu specialni nabijecku .... kam jen pichnu normalni kabel.. (USB-MP3) a jede to normalne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Aha,já mam ze staré mp3ky taky USB nabíječku,ale přes tu to jaksi nefachá :/ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Měl jsem originální nabíječku od Creative a jenom jsem ji píchnul do zásuvky a na druhým konci přímo do ZENU. Žádný USB atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 oki,díky všem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 to neni snad ani nabíječka to c u toho mam ... myslim že normální USB kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.