Zajcev Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Ahoj,lidi mam problem...kdyz si chci zahrat s kamosem ktery ma umd a ja iso tak pri spusteni hry se to jednomu nacte rychlejs a vypadne mu o a druhymu se to jeste loaduje a zahraje si multyplayer sam...nevite co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Nikdy se mi nepovedlo rozjet hry v multiplayeru, když jeden má UMD a jeden ISO, prostě spolu nekomunikují. Nejde to. Musí být buď obě ISO, nebo obě UMD hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Březen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 skoda :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Tak prostě i do toho druhého psp hoď to ISO ne? Nebo je asi problém v kartě, co..? Že není, nebo je malá kapacita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Březen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 Fw 3.11 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 hele a co ty s tim isem by si to pustil pozdejs a ono by se mu mezitim načetlo UMD ještě si oprav tu chybu v popisu multYplayer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 hele a co ty s tim isem by si to pustil pozdejs a ono by se mu mezitim načetlo UMD ještě si oprav tu chybu v popisu multYplayertohle právě pokud se nepletu nejde,taky sme s kámošem měli stejnej problém když měl origošku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kgsws Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 Stavalo se mě to samý, ale chytře sem to vyřešil ... De o to že se musí spomalit načítání toho PSP z ISO, no napřed sem to řešil PRX pluginem capture, akorad sem potom měl asi 6 fotek na kartě - ale hra se spojila (dokonce když sem to skoušel ve 3ech, 2xISO 1xUMD). Teď mám jako řešení jinej PRX modul, ono teoreticky nezaleží jakej, ale hlavně aby tu hru zastavil. Mám na to CheatMaster.prx - když se vyvolá menu, zastaví to tu hru, no takže jednoduše jak mě načte hra přez ISO, spustim menu, a pak když načte UMD, zruším to menu a hotovo - hraje se. Jeden problem zustává - málo tipů zbraní :lol: jo a taky tam jezdi malo druhů aut aji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zajcev
Ahoj,lidi mam problem...kdyz si chci zahrat s kamosem ktery ma umd a ja iso tak pri spusteni hry se to jednomu nacte rychlejs a vypadne mu o a druhymu se to jeste loaduje a zahraje si multyplayer sam...nevite co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts