Cool.Majkl Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 SPŠE Ječná Tak se tady hodně lidí ptá taky, jestli někdo na jejich školu nechodí, tak já se zeptám taky. Chodíte někdo na tuhle školu ? Sem celkem šťastnej že mě někam vzali. A hlavně na obor Informatiky. Tak pište......klidně i vaše názory na tu školu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Tenhle rok se na ni hlasim a doufám ze je dobrá. Docela se tam tesim a chci chodit na obor informatika. Dobry je ze berou na prumer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Neni to zbytečnej topic? Já sem se dostal na Oxford a sem taky rád :dozey: Ne ale teď vážně...s touhle školou zkušenosti nemám, ale kamarád na ní chodil a řikal, že je taková průměrná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Tenhle rok se na ni hlasim a doufám ze je dobrá.Docela se tam tesim a chci chodit na obor informatika. Dobry je ze berou na prumer. A vzali tě ? bylo by super kdyby jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Hele chodim první ročník na ohradní a choděj tam dva co přestoupily z ječný a řikaly že by se dostaly v poho do druháku ale že tam bylo hodně fetáků a proto odešly dělaly tam obor mechanik-elektronik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 na tuhle skolu nejdu ale byl jsem na dni otevrenych dveri a reknu ti OTRESNY jak jednani tak vybaveni jinak jdu na sps-prosek tak jestli tam nekdo pujde ozvete se budu rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.