Xbox360man Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Ahoj. Mám takový problém ohledne savu ze hry. Chci si zahrat hru 50CENT a mam ulozene save data na xku ale asi po tydnu sem si ji chtel zahrat a napsalo my to no exist save data a pritom je tam mam cim to pls je ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Nehral jsi tu hru pod jinym profilem ? save je vazan totiz na jeden profil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ee sice mam na xku dva profily ale urcite sem ho mel na tom dobrym to sem jeste pro jistotu kontroloval ale vubec nevim jelikoz tohle se mi jeste nestalo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox360man
Ahoj.
Mám takový problém ohledne savu ze hry.
Chci si zahrat hru 50CENT a mam ulozene save data na xku ale asi po tydnu sem si ji chtel zahrat a napsalo my to no exist save data a pritom je tam mam cim to pls je ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.