Heck Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Tak co.....Jde tam někdo z Vás? Snad se tu někdo najde aby sme pak mohli dávat nějaký mp pařby :) Já jdu na obor Informační technologie - Správa počítačových sítí. Tak snad se tam s někým odsud potkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 čus, trošku OT ale tak naděje:):DTuhle školu, i stejný obor jsem si dával jako první možnost...ovšem dostal jsem se na lepší školu a tak tam nejdu:Djinak...počkej za rok;)já na téhle možná propadnu a tak půjdu sem:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Tak co, ještě někdo odsud se tam chystá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vycurat_a_spat Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 nemyslel jsi tim střední školu aplikované kybernetiky v hradci kralové?? :-D asi ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.