stifmayster Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Mám velký dotaz chtěl jsem achievements Eyes and Ears ve kterém mám získat 30 notebooku.Už jsem jich měl 29 šel jsem si pro třicátý ale bohužel jsem měl zapnuti cheat na černobílý obraz a neuvědomil jsem si že když mám zapnutý cheaty tak nezískávám achievementy.už jsem zkusil vše, vymazal jsem save ale když jsem přišel na místo kde byl dříve první notebook tak tam nebyl. Prosím o pomoc!!!PLEASE HELP!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 nvej profil > new game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Co jsem tak četl po netu tak s gamertagem ve kterým jsi sebral intel při zapnutém cheatu už achievement prostě neuděláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 mam pro tebe velmi cennou radu nepouzivej CHEATY uz kvuli toho ze call of duty 4 je lehka jak facka ! Edit: nereknu v gta4 a sr2 ( saints row 2 ) to jo ale v takove hre to je o nicem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Litny: Hráls to vůbec? Tam jsou cheaty třeba i na filtr obrazu, to fakt není nesmrtelnost, jen grafická úprava. Když tam tvůrci dají jako odemykatelnou odměnu sépiový nebo jaký filtr, proč by to sakra neměl používat? :roll: V GTA? Cheaty? Tak pro změnu tam jsou o ničem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.