soda1468623028 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Hi,muzete mi nekdo poradit?Kdyz si si na kompu udelam obrazek nebo text. soubor a prevedu to do formatu GIF,TIFF nebo JPEG jak je to v prirucce tak mi stejne nefunguji. Proc???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shotgunman Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Dáváš ten obrázek do správné složky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 co myslis tim nefunguje ? ukazeti to obrazek a napise ze nele ptevrti? bo to tam vubec neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soda1468623028 Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Napise to ze je to neznamy format.Proste zkopiruju na netu text pak ho vlozim do textoveho souboru a zkonvertuju do podporovanych formatu jako treba kniha na mobil ale nejede to a ve spravne slozce to mam. Neznate aspon nejakej figl na to abych v PSP rozjel textovy dokument? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 e-book reader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adminnsk86 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 and they dont make a lot of electricity ball bearings because they only convert a very low % of sunlight into electricity. But these days they are getting better roller bearings.anyway. i wouldnt recommend installing needle bearings these in your home as they are quite expensive and not ver efficient fag bearings except in large numbers.hope this helps.wish i could post a picture but dont know how and dont know if fag transmission bearing its possible. =P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
soda1468623028
Hi,muzete mi nekdo poradit?Kdyz si si na kompu udelam obrazek nebo text. soubor a prevedu to do formatu GIF,TIFF nebo JPEG jak je to v prirucce tak mi stejne nefunguji. Proc????????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts