SEMRY Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Zajímá mě jestli se dá PSP nabíjet pře USB myslím že bych třeba kopíroval a zároven nabíjel atd. Kde se dá koupit takovej ten nástaven aby nebolely prsty? Bylo to v nějakém čísle PSP gameru......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 tady něco máš http://www.compuny.net/product_info.php?cPath=21_45&products_id=46 ...ale myslim že už tady o tom nedávno někdo něco psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 punkejt Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 Tak něco podobnáho používám. Je ot docela dobrý, jako záložní zdroj. Nejede to teda zrovna dvakrat nejrychlejc, ale jako podpora při kopirovaní, popř. železná rezerva když máte ntb a ne nabíječku, je to docela fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wartryton Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 ty jo....ja mel mp3 a to se nabijelo pres USB ¨kdyz jsem neco kopiroval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 2Wartrytom: wow mp3 jsou snad úplně všechny na nabíjení přes USB, dobrá novinka od tebe :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wartryton Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 2Wartrytom: wow mp3 jsou snad úplně všechny na nabíjení přes USB, dobrá novinka od tebe :D :D ja jsem to nevedel do te doby co jsem mel mp3... :P :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 Však se nabíjí přes USB běžně mp3, mobily, PDA atd... Všechno možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Březen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 Mě zajímá ale jesli jde PSP nebíjet přes ten USB konektor, ne přes konektor pro nabíječku. Jde to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 jde to jenom přes ten kabel co jsem ti psal ten odkaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SEMRY
Zajímá mě jestli se dá PSP nabíjet pře USB myslím že bych třeba kopíroval a zároven nabíjel atd. Kde se dá koupit takovej ten nástaven aby nebolely prsty? Bylo to v nějakém čísle PSP gameru.........
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts