Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s displayem ? :(


copaklamo

Otázka

Ahoj,potřeboval bych se s vámi poradit:roll: .. když zapnu psp tak mi normálně běží,občas 30sekund,občas třeba i celý hodiny a pak mi začnou skákat přes display bílé čáry a psp mi udělá zvuk,jako když se sekne např hra a psp se vypne:cry:...a občas ho chci zapnout a svítí mi jen zelená LED kontrolka ale display ani zvuk nejde a když se zapne tak mi dělá to co jsem popsal nahoře:ziped: .. nevíte v čem by mohla být vada,popř. dá se to nějak vyřešit?Předem dík:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
V tom pripade jednoduse, zkusit pres pandoru kompletne prehrat fw a pokud nepomuze, tak leda nova zakladni deska - coz je tak 1/2 ceny PSP.

oki,tak zítra zkusím přehrát ten fw,tak doufám že to pomůže..jinak dneska mi zas jde psp bez problémů celé odpoledne,tak jsem zvědavej kdy ho to zas chytne a začne blbnout,je to nějaký divný..díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
rozeber to psp a vsechny kontakty primackni jestli sedi... to je jedina volba

jojo to už jsem vyzkoušel,podle mě se to vždycky pokazí buďto tím nabijením a nebo dlouhou nečinností,protože mi většinou funguje celé odpoledne až do večera a ráno ho sundám z nabíječky zkusím a vypne se:roll:

Edit:Tak nabijením to nebude,nechal jsem to přes noc být a ráno se zase vypínalo,přitom mi včera celé odpoledne šlo,bude to asi souviset nějak s tím že ho nechám přes noc vypnuté a celou noc ho nezapnu ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu