Sony108 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Ahoj mám problém mám pár songů v mobilu, hrají normálně, ale když je dám do sluchátek chybí většina textu pořád hraje melodie ale většina textu se nepřehraje. Nevíte někdo prosím čím to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 v jakym je to formatu a jakej mas mobil? kousel jsi to i v pc bo jinym mobilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 jj vim cim to je .. zkus tema sluchatkama trosku zavrtet v tom konektoru. Bud je to konektorem v mobilu nebo konektorem na sluchatkach.. (zkus jiny sluchatka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Je to ve formátu MP3, mám SE W910i v PC to hraje normálně v jiným mobilu sem to ještě nezkoušel ale ono to i v mobilu hraje normálně akorát když to hodím do sluchátek tak mi tam zmizí většina toho textu. Electrike: jo díky zkusím to vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Je to sluchatkama. Take jsem jednou mel takove shitky, co byly k radiu v tuzce :lol: a kdyz jsem si v tom zkousel prehravat neco od Supercroo tusim, tak jsem slysel jen zvuky, melodii, efekty.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 jak je nademnou je to konektorem... pomaha oliznuti.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 To je divný ty sluchátka jsou originál. A je to tím konektorem co se zapojuje do mobilu, nebo tím 3,5mm je tam totiž taková ta přepojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 zkus jiny sluchatka kdyz to bude delat taky tak konektorem mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Díky moc byly to ty sluchátka, vyměnil sem je a už je to v pohodě. Takže ještě jednou díky a můžete to tu locknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Díky moc byly to ty sluchátka, vyměnil sem je a už je to v pohodě. Takže ještě jednou díky a můžete to tu locknout. neni zac jinak:D posloucham skillety esli znate... asi ne no... 2. kluci, 2. holky 1. holka na kytaru a zpev 1. byci kluci zpev a kytara a kdyz sem poslouchal ve sluchatkach tak slysim normal refrem ale v k750i slysim jen tu holku( konektor v haji) a uplne slysim jak zpiva hrozne:D rozhodne ej t zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts