velkybeda Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Ahoj potřeboval bych poradit,jak poznám v torrentech že se jedná o početěnou verzi? A jestli třeba je nějakej odkaz.:bash:děkuji Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 no nejlépe když tam jsou někde napsaný nějaký informace nebo je tam aspon napsáno PAL MULTI 9 a výš (tyhle verze ji většinou mývají) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkybeda Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Dík moc ale většinou tam píšou prd,zatím se mně povedlo akorát Dead space,neví nikdo nějakou dobrou stánku na xboxtorrenty? Mininovu a the pirate znám.Jde mně hlavně o fifu a nhl cz,jo snad bymnělo bej česky sain row.Ještě jsem se chtěl zeptat jestli by nešlo dostat češtinu z pc her do xboxovejch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 bt.xbox-sky.org a do her čeština vložit nejde to by musel udělat přímo výrobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 nekde je tu muj topic kde je seznam her ktere jsou v cestine bud s titulkama a nebo s dabingem mas to tam napsane u kazde hry http://console-forum.net/showthread.php?t=42782 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashCZ Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 www.warforum.cz Když se zaregistruješ dostaneš přístup do všech sekcí. Sice to není torentoví ale jinak tady seženeš všechno a páš ke všemu dobrý popisky a komentáže jaká sou s čím třeba problémy a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 www.warforum.czKdyž se zaregistruješ dostaneš přístup do všech sekcí. Sice to není torentoví ale jinak tady seženeš všechno a páš ke všemu dobrý popisky a komentáže jaká sou s čím třeba problémy a tak. Warforum je výborný od jinud ani nestahuji . Doporučuji ti to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts