StAfo0 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2009 Hojec...mám takový problém... Nainstaloval jsem si Lineage 2 Chronicle 5 a v klidu ho rozjedu a přihlásím se...ALE,jakmile si chci vyrobit postavu tak kliknu např. na lidi a ukažo se mi panáci co nemaj nohy od kolenou dolů a hlava je posunutá o takových 20px vlevo... To samé je ve hře a vypadá to hrozně :D ...Můžete mi prosím poradit? Nejnovější grafické ovladače jsem si stáhl přímo z Nvidie, takže tím to asi nebude...Díík Citovat
Fashion02 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2009 Zkus zmenšit rozlišení ve hře,detaily atd.Mělo by to pomoc :) Citovat
werty Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2009 A co reinstal hry? popřípadně stáhnout znova Citovat
StAfo0 Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2009 Zkusím tedy prvně to rozlišení :D ...Díky oběma EDIT:pomohlo změnění rozlišení děkuji moc :D, už jsem si s tím nevěděl rady...Tak pls LOCK Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.