Mamayer Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Jak sjednotit a nainstalovat hru když má více částí? stahnul sem si hru na čtyři části, ale nevím jak jí mám sjednotit a nainstalovat.... Pomužete mi prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Otevřeš 1. part (část) raru rar001 nebo podobně a potom se dostaneš k celku, v tom raru vytáhneš soubor ven a oni se všechny části spojej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mamayer Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 mám všechny soubory (částy) dát do jedné složky a přetáhnout do další nové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 ne, všechny části na jedno místo a přetáhnout to můžeš kam chceš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mamayer Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Jo díky MOC! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mamayer Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Jinak Kenny a Erik jsou nejlepší a možná taky máslo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mamayer
Jak sjednotit a nainstalovat hru když má více částí?
stahnul sem si hru na čtyři části, ale nevím jak jí mám sjednotit a nainstalovat.... Pomužete mi prosím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts