Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Máte někdo piercning

kane1998

Recommended Posts

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hmm Máte nebo ne Jaké mate zkušenosti bolí to

Kam Máte piercing

muže te ještě nějaký další Body Mods

Jestli ti je 11 let (jak nick napovídá), tak ti doporučuju aspoň tak 8 let s tímhle počkat (až budeš přeci jen dospělejší).

Jinak k otázce piercing nemám, nechci mít nebudu. Pěkný je to jen na některých holkách a to ještě decentně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle mne je to uplna blbost a nez vypadat jako zaostalej pubertak(s piersingem) tak to bych si radsi ustřelil hlavu.....tetovani mozna ale piersing nikdy....vypada to blbe a klukum to připada jako přitažlive ale holky to odpuzuje.. a navic budes vypadat jak buzik

Odkaz ke komentáři

alesek : jak jako roztahl ? bolelo to ?

jinak ja chci akorat nausnici pecku do leviho ucha toe vse jinak se mi piercing nelibi mozna u holek nos,pupík

pomalu od paratka, pletaci jehly az po nasady od stetce :D ten stetec byl hroznej vsihni na me cumeli ptz to vypadalo jako anteny :D, jinak moc to nebolelo ptz sem nespechal...

aktualni dirky

http://mobilek.ic.cz/Picture004.jpg

Odkaz ke komentáři

podle mne je to uplna blbost a nez vypadat jako zaostalej pubertak(s piersingem) tak to bych si radsi ustřelil hlavu.....tetovani mozna ale piersing nikdy....vypada to blbe a klukum to připada jako přitažlive ale holky to odpuzuje.. a navic budes vypadat jak buzik

Mam pierc v oboci a vetsina holek mi rika ze to je pekny...a nepripadam si jako pubertak ani jako buzik... Ani to ome nikdo nerika...

K tematu pierc mam v oboci a nebolelo to... A do dvou mesicu jdu na tattoo tak podam info:D

Odkaz ke komentáři

Piercing - tunel v levém uchu, 16mm (roztahoval jsem to rozrahovákama = lidi čumí míň, jak když nosíš v uchu jehlice a štětce :D)

Tattoo - zatím tři kousky, na levém předloktí (plameny), levá klíční kost (star) a levá strana žeber (nápis).

Každopádně aspoŇ ze své zkušenosti ti dopuručuji si piercing a podobné věci důkladně rozmyslet, ať už z důvodu budoucího zaměstnání, změny názorů či dalších problémů. Zaměstnavatelé nevidí ani jednu věc rádi a tak je dobré mít alespoň nějaký plán jak to zamaskovat či zakrýt. Druhá věc je, že to co se ti líbí teď, se ti nemusí líbit za pět, deset, patnáct let.

A pokud ti je opravdu jedenáct, tak nad tím přemýšlej tak 5-6 let a pak projistotu ještě jeden rok přidej :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu