kane1998 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Hmm Máte nebo ne Jaké mate zkušenosti bolí to Kam Máte piercing muže te ještě nějaký další Body Mods Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 ja mam na zadku tetovani opice a piercing mam v oboci a to ruzovou kostku takovou malou a neboli to lechta to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 polochuj :dozey: nemám zadny piercing a nikdy mit nebudu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 já teda chci do rtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Asi bych do toho nesel ale nekde je to pekný :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 ja zadny nemam a nechci:D tetovani sem premyslel ze bych si v budoucnu nechal udelat,ale nevim no,preci jenom je to v uvozvovkach na celej zivot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Já nemam a ani o to nestojim :D kámoš dostal pěstí a jak tam měl piercing (nevim jak se to píše :)) tak si roztrhnul celý obočí EDIT:// Ne cenný, ale celý :lol: po čtyřech měsících :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 mam 2x 20 mm tunnely v usich (diry), bradu a jeste mam v oboci ale tam to uz nenosim... edit: vsehno sem si pichnul a roztahl sam :D, jinak chci jeste septum aleto pujdu k odbornikovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 ja mam v každym uchu jednu naušnici "diamantovou" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 alesek : jak jako roztahl ? bolelo to ? jinak ja chci akorat nausnici pecku do leviho ucha toe vse jinak se mi piercing nelibi mozna u holek nos,pupík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Hmm Máte nebo ne Jaké mate zkušenosti bolí to Kam Máte piercing muže te ještě nějaký další Body Mods Jestli ti je 11 let (jak nick napovídá), tak ti doporučuju aspoň tak 8 let s tímhle počkat (až budeš přeci jen dospělejší). Jinak k otázce piercing nemám, nechci mít nebudu. Pěkný je to jen na některých holkách a to ještě decentně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Nemám,nechci a mít nebudu :D ...Ale u holek v jazyku to je žůůůžo :D...si to zkuste :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 podle mne je to uplna blbost a nez vypadat jako zaostalej pubertak(s piersingem) tak to bych si radsi ustřelil hlavu.....tetovani mozna ale piersing nikdy....vypada to blbe a klukum to připada jako přitažlive ale holky to odpuzuje.. a navic budes vypadat jak buzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 alesek : jak jako roztahl ? bolelo to ? jinak ja chci akorat nausnici pecku do leviho ucha toe vse jinak se mi piercing nelibi mozna u holek nos,pupík pomalu od paratka, pletaci jehly az po nasady od stetce :D ten stetec byl hroznej vsihni na me cumeli ptz to vypadalo jako anteny :D, jinak moc to nebolelo ptz sem nespechal... aktualni dirky http://mobilek.ic.cz/Picture004.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 u holky v pupíku to není špatný ^^ ale do sebe díry dělat nebudu. stačí mi ty co mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 podle mne je to uplna blbost a nez vypadat jako zaostalej pubertak(s piersingem) tak to bych si radsi ustřelil hlavu.....tetovani mozna ale piersing nikdy....vypada to blbe a klukum to připada jako přitažlive ale holky to odpuzuje.. a navic budes vypadat jak buzik Mam pierc v oboci a vetsina holek mi rika ze to je pekny...a nepripadam si jako pubertak ani jako buzik... Ani to ome nikdo nerika... K tematu pierc mam v oboci a nebolelo to... A do dvou mesicu jdu na tattoo tak podam info:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 mam jeden peknej na penisu bal jsem se ale nic to nebylo a hlavne se to libi;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 mam jeden peknej na penisubal jsem se ale nic to nebylo a hlavne se to libi;-) To ukazuješ všude na potkání??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Piercing - tunel v levém uchu, 16mm (roztahoval jsem to rozrahovákama = lidi čumí míň, jak když nosíš v uchu jehlice a štětce :D) Tattoo - zatím tři kousky, na levém předloktí (plameny), levá klíční kost (star) a levá strana žeber (nápis). Každopádně aspoŇ ze své zkušenosti ti dopuručuji si piercing a podobné věci důkladně rozmyslet, ať už z důvodu budoucího zaměstnání, změny názorů či dalších problémů. Zaměstnavatelé nevidí ani jednu věc rádi a tak je dobré mít alespoň nějaký plán jak to zamaskovat či zakrýt. Druhá věc je, že to co se ti líbí teď, se ti nemusí líbit za pět, deset, patnáct let. A pokud ti je opravdu jedenáct, tak nad tím přemýšlej tak 5-6 let a pak projistotu ještě jeden rok přidej :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Piercing se mi nelíbí. Jinak mám 3 tetování a ještě jsem neskončil. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 piercing se mi líbí leda na holkách.. na klukách mi to příde moc homosexualní ale nevím je to na tobě jak jse rozhodneš :) já planuju kérku na záda a na levé lýtko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 mam jeden peknej na penisubal jsem se ale nic to nebylo a hlavne se to libi;-) si delas srandu? :D v 15 ti a este k tomu do ehm ..... xD takhle se ničit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Jak říká GS, u holky v pupíku se mi to líbí taky, ale na klukovi? A na holce na jiným místě? Je to hrozný, strašný a hnusný... Akorát si někdo myslí, že je to Mooda ale není.. Nikdy bych si to nikam nedal..:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 nemel jsem nemam nebudu mit :) kamoska ma a jak rikaji ostatni v pupiku je to pekny tetovani jsem nezavrhl ale zatim o tom nepremyslim 407sw to myslis vazne v 15ti ? ehmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 až dodělam zkoušky, tak jdu do piercingu jazyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.