poloprase Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 ahoj nadpis je jasnej takze ja si nevim rady co ma delat kdyz vyskocim na nakym vyssim skoku a on se mi zpomali pohled a da se jenom na slate a ten skate jakoby zezelena a sou anky premiovy biody kdyz to delam takhle jenomze ja vzdycky spadnu takze nevim co s tim jak to mam ovladnout? a druha ve je jak je ten bazen v high school jak je tam ten velkej bazen tak jak sem proslidoval ty paky tak se mi to vypustilo a mohl sem v tom jezdit tak to je vpoho ale jak je venku v te skole ten bazen jako kdyby spis to vypada jako nadrz takze to nevim co s tim ale melo yb top jit vypustit ale nevim jak ,kdyz sou tam ty kola tak ty slidovat nesly tak nevim jak to mam vypustit takze diky moc za rady a tipy refresh prosim pomocte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 ahoj nadpis je jasnej takze ja si nevim rady co ma delat kdyz vyskocim na nakym vyssim skoku a on se mi zpomali pohled a da se jenom na slate a ten skate jakoby zezelena a sou anky premiovy biody kdyz to delam takhle jenomze ja vzdycky spadnu takze nevim co s tim jak to mam ovladnout?a druha ve je jak je ten bazen v high school jak je tam ten velkej bazen tak jak sem proslidoval ty paky tak se mi to vypustilo a mohl sem v tom jezdit tak to je vpoho ale jak je venku v te skole ten bazen jako kdyby spis to vypada jako nadrz takze to nevim co s tim ale melo yb top jit vypustit ale nevim jak ,kdyz sou tam ty kola tak ty slidovat nesly tak nevim jak to mam vypustit takze diky moc za rady a tipy refresh prosim pomocte mi Ten bazén rozhodně jde vypustit- proste musíš celej objet/obslidovat a kazdou tu paku nebo co tam je dej NATAS SPIN- nebo nejakej jinej spin......A to jak ti to zezelena- to kdyz to zezelena- znamena ze muzes zmenit trik- davas ruzny kombinace tlacitek a sipek a kdyz ti zezelena deska- muzes kombinaci (trik) zmenit nebo uz landnou- kdyz landnes ve chvily kdy nemas zelenou tu desku- urcite spadnes!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 ahoj nadpis je jasnej takze ja si nevim rady co ma delat kdyz vyskocim na nakym vyssim skoku a on se mi zpomali pohled a da se jenom na slate a ten skate jakoby zezelena a sou anky premiovy biody kdyz to delam takhle jenomze ja vzdycky spadnu takze nevim co s tim jak to mam ovladnout?a druha ve je jak je ten bazen v high school jak je tam ten velkej bazen tak jak sem proslidoval ty paky tak se mi to vypustilo a mohl sem v tom jezdit tak to je vpoho ale jak je venku v te skole ten bazen jako kdyby spis to vypada jako nadrz takze to nevim co s tim ale melo yb top jit vypustit ale nevim jak ,kdyz sou tam ty kola tak ty slidovat nesly tak nevim jak to mam vypustit takze diky moc za rady a tipy refresh prosim pomocte mi Proste kdyz je to zeleny zmen tlacitko co drzis nebo ho uplne pust a kdyz nejni tak to urcite drz dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Ta druha nadrz se vypusti kdyz skocis na takove uzavery a zrobis na tom trik NATAS SPIN to je R+trojuhelnik jo a u toho zezelenaveho skate musis jakekoliv tlacitko drzet dokud se ti nedotoci tak aby jsi mohl dopadnout v pohode na zem a pak ho pustis to tlacitko. Tento trik se spousti analogem(joyem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.