st_racochejl Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Nemáte někdo prosím nějakej návod na flash, popřípadě i software? Mam iextreme 1.5 a potřeboval bych tam 1.51. na win vista 64bit! Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 FIrmware Toolbox ,a dej si bacha na jednu vec!!!!!!!! Neprehraven 1,5 firmwarem 1,51, jinak mas na 99% po mechanice. Prvne udelej obnovu na puvodni formware a pak az na 1,51. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 proc po mechanice?? takze jestli mi nekdo bude delat firmware kdyz mam 1.5 a chci 1.51 tak mam chtit aby nejdriv obnovil ten puvodni??? proc by to oddelalo mechaniku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Protoze to vsude pisi a rikam to i ze sve zkusenosti, kdyz jsem to nevedel a vesele flashoval, je to jen u HITACHI, je treba obnovit puvodni FW a pak nahrat 1.51. Ale to jen v pripade, ze predchozi je 1.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 omlouvam se ze to pisu sem a ne preba do PM, ale trba by to napadlo i nekoho jinyho.. Ja mam samsung a u toho to muzu zvesela hned z 1.5 prehrat 1.51 a zadnej bordel to neudela??? divil jsem se ze jsi mi to totiz nenapsal kdyz jsme si o tom psali.dik a nezlobte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Nenapsal jsem to, protoze u samsunga to nevadi, toto je thread na HITACHI, ne samsung, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
st_racochejl
Nemáte někdo prosím nějakej návod na flash, popřípadě i software? Mam iextreme 1.5 a potřeboval bych tam 1.51. na win vista 64bit! Díky předem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.