cartwright Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Je tu nekdo kdo to hraje online? Nenajde mi to zadny server:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Taky by mě zajímalo, jestli to někdo po netu rozjel?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Taky by mě zajímalo, jestli to někdo po netu rozjel?:roll: vcera se mi to konecne povedlo ale nevim jestli je chyba u me nebo v jejich serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Funguje to někomu vůbec??:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 to funguje snad jenom par lidem z tisicu ,nebo funguje to nekomu este? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Mě to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Tak mě už taky pár lidí mi to najde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Mě to funguje bez chyby najde mi to určo vždy tak 10 lidí (min) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Hraje někdo motorstorm pacific rift ještě? Kdyby ano, přidejte si mě, viz podpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.