emosss Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 ahoj stahl jsem si tehle homebrew v pho vsechnoo akorat sem na mape sam:)...:( jakto ze tam nejsou booti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 ty si taky korba , šipkama se dostaneš do takovýho menu , tam vyber BOTS , a naklikej si kolik jich chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Mohl by si mi sem prosím hodit link na ten homebrew? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Mohl by si mi sem prosím hodit link na ten homebrew? psp.novinky.org a do vyhleavace dej strike... jinak uz sem na to pisel al ty booti jsou dementi... stojej usebe a chodej dokolecka:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Mohl by si mi sem prosím hodit link na ten homebrew? Na psp.novinky.org http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 kam mam to hombrew dat?do jake slozky?men to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 kam mam to hombrew dat?do jake slozky?men to nejde CS složku dáš na kartu do ms0->PSP->GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 jde nak nastavit chytrost bootu? porad tam chodej sami do kolecka:D:D:D a jde nastavit aby jim byli videt zbrane atd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhythm Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ahoj stahl jsem si tehle homebrew v pho vsechnoo akorat sem na mape sam:)...:(jakto ze tam nejsou booti? < potom add bots a add ct a add t ale sou tam jen obličeje teráču... a nedají se "zabít" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nefospe Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 jde nak nastavit chytrost bootu? porad tam chodej sami do kolecka:D:D:D a jde nastavit aby jim byli videt zbrane atd??? Co sem se dopátral já tak asi ne...:) to chození si myslim je taky problem bez řešení...no a vzhled je to posledni co je upe beznadějný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Co sem se dopátral já tak asi ne...:) to chození si myslim je taky problem bez řešení...no a vzhled je to posledni co je upe beznadějný.. o novy verzi nevite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhythm Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 o novy verzi nevite? není... kdyžtak to bude v 1. řadě tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nefospe Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Nebo tady na foru..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepe55 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Ne. V 1. řadě to bude tady http://stealthkill.foren-city.de/ , kdo umí anglicky tak se tam může dopátrat různých věcí. Divné je že Stealthkill (autor CSPortable) jaksi nekomunikuje, možná jen v beta sekci nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 no jen bych chtěl dodat že to CSPSP je už i tady na foru ale potom mě to stejně omrzelo... jako každá HB hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emosss
ahoj stahl jsem si tehle homebrew v pho vsechnoo akorat sem na mape sam:)...:(
jakto ze tam nejsou booti?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.