Kapr Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 cau shanim nejaky servisy na mobily v Praze-nejaky ktery sou dobry levny spolehlivy proste nejaky se kterejma mate treba zkusenosti...hlavne ne MOBILPOHOTOVOST dik moc jinak kdyby byla www stranka tak tim lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Tady http://service.gsmobile.com/ Dělají všechny opravy mob. telefonů, nebo se obrať na Britex... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 gsmobile ne.. mel jsem tam macbook a totalne mi ho znicili. Nejde mi HDD, jdu na opravu dam 3500 a po oprave mi nesla mechanika. Dalsi opravu chteli za 6500. GSmobile ma u me zkoncilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 gsmobile ne.. mel jsem tam macbook a totalne mi ho znicili. Nejde mi HDD, jdu na opravu dam 3500 a po oprave mi nesla mechanika. Dalsi opravu chteli za 6500. GSmobile ma u me zkoncilo no hlavne ja sem koukal ze tam nedelaj nokie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.