eraser17 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2009 Na mojom Xku z nicoho nic zacala blbnut mechanika. Stale mi vyhadzuje chybu disku, ci tam dam palenu alebo origo. Neviete cim to moze byt? Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Květen 15, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 15, 2009 Bud je pokazena , nebo zaprasena . Takze prvni bych zkusil asi nejake cistici dvd a nebo pokud mas moznost xko rozebrat tak , rozeber mechaniku a velice opatrne treba vatovou tycinkou ocisti cocku laseru... Pokud to nepomuze pak jen reklamace a nebo vymena mechaniky :) Jeste nekdy pomaha kalibrace , z opravou se obrat treba na www.hrejte.cz Citovat
0 Izmail360 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2009 Na mojom Xku z nicoho nic zacala blbnut mechanika. Stale mi vyhadzuje chybu disku, ci tam dam palenu alebo origo. Neviete cim to moze byt? Rekni o jakou mechaniku jde? Pak ti poradim, co s ni je :), je zbytecne vyhazovat za opravu, zvladnes to sam :) Citovat
Otázka
eraser17
Na mojom Xku z nicoho nic zacala blbnut mechanika. Stale mi vyhadzuje chybu disku, ci tam dam palenu alebo origo. Neviete cim to moze byt?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.