Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rag Doll Kung-fu

huhla

Recommended Posts

Dle neověřených informací by mělo být do 21.5. zdarma dostupná plná hra na US store, podívejte se na kanál Sprint, zde by měli být dostupné přístupové údaje. Zda bude hra plně funkční i po 21.5. není známo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo soundtrack se mi taky líbí, ale myslím, že ta písnička v menu je jenom o těch pár slovech a že by se to točilo pořád dokola. Zkusím se po tom OST mrknout jestli je někde k sehnání.

Tady je zatím jedna písnička z ofic stránek, ale s tím stylem hudby ve hře to nemá moc podobného.

http://files.filefront.com/Rag+Doll+Kung+Fu+Theme/;4156846;/fileinfo.html

Tak podle mě ani ten soundtrack ke stažení nikde není.

Odkaz ke komentáři

Také bych si chtěl tuto hru stáhnout, chtěl jsem se zaregistrovat na US store, ale mám docela problém, při registraci to po mě chce i nějakou kartu... při evropské registraci to nic takovéhoto nechtělo... chci se tedy zeptat, zda se to dá nějak obejít ? kartu totiž nemám, můžu si tam ty údaje vymyslet, to samé, dá se vymyslet adresa nebo se tam bez problému může dát třeba ta skutečná, česká ? díky

Odkaz ke komentáři

zkoušel jsem se registrovat přes počítač a po tom kroku, co zadáváš jméno, adresu a další věci, je krok, kdy musíš vyplnit údaje o své platební kartě, tak jak je to v PS3 v account managemet - transfer information (nebo tak nějak) - prostě karta, číslo karty, jméno vlastníka karty a další... a když dávám continue, tak mě to prostě nepustí a musím to vyplnit... jak se fotí v internetu ? udělám screen...

Odkaz ke komentáři

Hm, zkus to pak spis pres PS3... Vzdycky jsem tuhle moznost mohl preskocit na EU, US i JP PSN.

Udaj se musi zadat spravny, overi si to moznost platby z dane karty.

Jestli jsi na PC, tak treba Print Screen a v malovani CTRL+P. ^^ Ale jak rikam, zkus to pak pres PS3 (ted se k nemu taky nedostanu).

Odkaz ke komentáři

tak to si myslím nehraje roli přes co se registruješ, tam je spíš problém v tom, že tady mi to vůbec tu možnost nabídlo, když jsem se registroval na evropské, tak to tohle po mě vůbec nechtělo, takže jsem nemusel nic přeskakovat... můžu to zkusit přes ps3, to si musím založit nový účet v ps3 a zaregistrovat se, že jo ?

edit: tak už jsem to vyřešil, jsem zaregistrovanej, nevšiml jsem si jedné tabulky, kde se to ptá, zda chcete zapsat své údaje o platební kartě, automaticky jsem dával yes, yes, continue atd... takže jsem zaregistrovanej, už se těším, až si to stáhnu...

Odkaz ke komentáři

Poradí mi někdo, jak na trofeje v téhle hře ? koukal jsem na různý videa, ale např. nevím jak na tuto trofej

Combo Meal

Stref oponenta ve vzduchu všemi třemi útoky než dopadne na zem

které tři útoky se myslí ?

a nebo další trofej, jak udělat

Offside!

Hoď rybu na spoluhráče, který poté dá gól během vteřiny

?? můžu zapojit pouze 2 ovladače a nejdou tam dát boti a jenom hráči spolu také být nemůžou a když to háži protihráči, který to tam zavěsí, tak se to nepočítá... jde to pouze se třemi a více ovladači ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu