kousalik Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2009 zdravim, lze nějakym jinym způsobem přeinstalovat Installer, než-li přes QuickPwn? když jsem spustil Installer, tak mi zůstala akorát černá obrazovka a nic to nedělalo. zkusil jsem to fixnout přes iDemocracy a tekonc Installer hned po zapnutí spadne... případně je nutné provádět všechny kroky Jailbreaku (PWN, restore), když chci jen přehrát firmware 2.2 novějším 2.2.1 na již Jailbreaknutém a odblokovaném iP? Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2009 Me by zajimalo to stejny akorat se Cydiou :) Porad me pada...Nechce se ani spustit v podstate... Citovat
kousalik Odesláno Květen 19, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 19, 2009 pokud by někdo řešil stejnný problém, jak přeinstalovat Installer a má funkční Cydii, tak v ní stačí přidat Source http://cy.sosiphone.com. tam už by měl být Installer4 k nainstalování. nicméně mě by se víc hodil Installer v3, který je zřejmě potřeba pro využívání iAppCat. Me by zajimalo to stejny akorat se Cydiou :) Porad me pada...Nechce se ani spustit v podstate... podle všeho by mohlo stačit přes jakýkoli filemanager smazat /private/etc/apt/sources.list.d/csid.tym.cz.list a znovu zapnout Cydii. případně ruční uninstal a instal Cydie za pomocí Mobile Terminalu nebo ještě zkusit v MobileTerminalu: dpkg --configure -a a nebo přes WinSCP zabrousit do adresáře var/lib/dpkg/updates a smazat tam všechny soubory... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.