kousalik Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 zdravim, lze nějakym jinym způsobem přeinstalovat Installer, než-li přes QuickPwn? když jsem spustil Installer, tak mi zůstala akorát černá obrazovka a nic to nedělalo. zkusil jsem to fixnout přes iDemocracy a tekonc Installer hned po zapnutí spadne... případně je nutné provádět všechny kroky Jailbreaku (PWN, restore), když chci jen přehrát firmware 2.2 novějším 2.2.1 na již Jailbreaknutém a odblokovaném iP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Me by zajimalo to stejny akorat se Cydiou :) Porad me pada...Nechce se ani spustit v podstate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Květen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 pokud by někdo řešil stejnný problém, jak přeinstalovat Installer a má funkční Cydii, tak v ní stačí přidat Source http://cy.sosiphone.com. tam už by měl být Installer4 k nainstalování. nicméně mě by se víc hodil Installer v3, který je zřejmě potřeba pro využívání iAppCat. Me by zajimalo to stejny akorat se Cydiou :) Porad me pada...Nechce se ani spustit v podstate... podle všeho by mohlo stačit přes jakýkoli filemanager smazat /private/etc/apt/sources.list.d/csid.tym.cz.list a znovu zapnout Cydii. případně ruční uninstal a instal Cydie za pomocí Mobile Terminalu nebo ještě zkusit v MobileTerminalu: dpkg --configure -a a nebo přes WinSCP zabrousit do adresáře var/lib/dpkg/updates a smazat tam všechny soubory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.