krtek6 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 zdravím..může mi někdo rozumně vysvětlil jak mám dělat ty ultra comba? ja už fakt nevim..studoval jsem video..četl jsem návod..ale furt mi to nejde.. např viz Chun-li..mam Ultra+Super...ultra kombo se děla od sebe (držet) k sobě (držet) od sebe k sobě a všechny kopy...zkouším to furt a nechce mi to za boha udělat...kde je chyba??:? je to dobrá hra..ale ta obtížnost protivníků a comb je fakt strašná.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 normálně chvíly držíš dozadu pak hned popředu dozadu dopředu a všechny 3 kopy naráz nic na tom není nejtěžší je to s guilem a vegou. pokud ti to příjde těžký tak si to dej na very easy nebo co tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 mám uplně tu nejjednodušší obtížnost...a prostě se nemožu dostat přes 3.panáka bo ten už to na mě čaruje...já vím,že to musím udělat tak jak to popisuješ, ale stejně když to tak udělam tak se nic nestane...schválně jsem si dal aji ten výpis na treningu....a kulovy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 jestli chceš a hraješ po live :) můžem dát :) tě naučím pár triků :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 mám uplně tu nejjednodušší obtížnost...a prostě se nemožu dostat přes 3.panáka bo ten už to na mě čaruje...já vím,že to musím udělat tak jak to popisuješ, ale stejně když to tak udělam tak se nic nestane...schválně jsem si dal aji ten výpis na treningu....a kulovy :(ty si asi nehrál starší díly jako SF2 nebo SF alpha 1,2,3 atd. kdybys to hrál tak to budeš umět parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 no že bych se tomu nějak věnoval to se říct nedá...ale hrál jsem na PS1 nějakyho SF :) a tam mi to aspon šlo po haluzi :D tady ani to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 jestli chceš a hraješ po live :) můžem dát :) tě naučím pár triků :) Já bych s tebou po LIVE možná někdy zahrál.Ale neumím vůbec ty ultra pohyby takže bys mi dal po tlamě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.